Igen i år byder Frederiksborg Centeret velkommen til tre fantastiske dage i november,  med den eneste indendørs hestemesse øst for Storebælt – nu med nyt navn: HHH Hillerød Horse Show.

Det er ike kun navnet der er ændret, også arrangøren af messen er ny – dette er nemlig overtaget af magasinet ”Ridehesten”.
I år er der 40 stande mere end sidste år, så arrangementet er oppe på lidt over 100 stande. Der er kommet nye udstillere udvendigt. Mange biler, atv’er og trailerforhandlere, så i år er parkeringspladsen udenfor også fyldt med stande.

På opvisningsbanen vil der være Clinics og Shows. Derudover vil der også være besøg af rytter profiler og kendte folk fra hesteverden vil holde foredrag i foredragssalen. Der kan i år blandt andet bydes velkommen til Severo Jurado Lopez fra Helgstrand dressage, som red OL for Spanien, men som altså til dagligt holder til her i Danmark.

– Det er gået meget nemt at få standene solgt i år, fortæller Paw Olsen der er den salgsansvarlige hos Ridehesten. I 2018 bliver en ny multihal, taget i brug, her bliver det HHH Hillerød Horseshow der får lov at være de første til at tage den i brug. Hallen er så meget større end den nuværende, at der er plads til en bane med de officielle mål, og et publikum på 2000 stk, mod 700 stk som det er nu.

Det forventes af arrangørerne, at ca. 10.000 publikummer vil finde vej til Hillerød når de slår dørerne op fredag den 18/11 og frem til søndag den. 20/11. Hallen er fyldt op, når 700 mennesker kommer til clinic med Severo lørdag aften. Paw Olsen fortæller:

– Vi er stolte over at vi har fået Severo til at komme. Det var faktisk lettere end forventet, han sagde ja lige med det samme. Han har også sagt ja til at skrive autografer på Ridehestens stand i løbet af dagen. Det er blandt andet Severos sponsor, Skaga omega 3, der har gjort Severos besøg muligt. Brogården er igen  i år hovedsponsor på messen.

Programmet er redt bredt. Udover Severo vil der være polo, westernridning, islænderridning, Cirkusprinsessen Katja Schumann, Dyretelepatør Ditte Young, dyrlæger der holder foredrag m.m