Tilfredshed over hele linien efter en forrygende debut på World Cup stævnet i dressur i Herning.

-” Vi er kommet rigtig godt fra start her i Herning. Vi har haft 10 gode år i Odense, men i takt med at stævnet og drømmene vokser, er det fedt allerede fra første år i Herning at opleve, at faciliteterne giver os muligheden for at tilbyde ryttere, publikum og sponsorer de rammer, et World Cup-event kræver for fremtiden – drømmen er jo, at vi gerne vil udvide med en World Cup i springning på sigt.

Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere, sponsorer og frivillige for at være med til at gøre det muligt, samt ryttere og publikum for at bidrage til at skabe en fantastisk stemning.
Vi glæder os til at se alle igen næste år”, lyder det fra arrangørerne.

Også iblandt de 60 udstillere i hallen var der opbakning og tilfredshed med arrangementet, mange oplevede at det var en anden, endnu mere seriøs målgruppe end de som traditionelt shopper til Hest & Rytter messen i Herning.

Og med Cathrine Dufour’s super ridt som sikrede Dannebrog til tops i søndagens Grand prix Freestyle, kunne man næppe ønske sig en bedre kulisse og start for World Cup traditionen i Herning.

Publikum var med hele vejen og skabte en forrygende stemning undervejs til stævnet, der også bød på Show Night, springkonkurrencer og salgsmesse.

Stor tilfredshed
Hos samarbejdspartnerne Herning Kommune, Sport Event Denmark og MCH Messecenter Herning er der også glæde og taknemlighed efter et veloverstået World Cup:
– “Tillykke til arrangørerne Dansk Ride Forbund, Dansk Varmblod og Equitour Aalborg, der i deres nye og visionære samarbejde i fællesskab har gennemført et flot arrangement med hestesport i verdensklasse. Samtidig en stor tak til udstillerne og til de mange besøgende for den gode opbakning.
Vi glæder os allerede til næste års FEI World Cup, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

World Cup Herning blev arrangeret af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

*Kilde pressemeddelelse