Arrangementet er desværre aflyst.

Blot en lille sejltur fra det centrale København ligger Flakfortet. Her vil dagen byde på middag med første parket og udsigt til Øresund kombineret med spændende Ø-dyst og fuld fart på vandet i ribbåde.

Find kampånden og udfordre dine modstandere! Flakfortets mange kasematter og kanonudstillinger kan blive udgangspunkt for den ultimative ø-dyst.

Staben af instruktører har klargjort en række forskellige udfordringer inde og ude på øen, hvor teams op til 10 personer dyster og konkurrer mod hinanden.

For at vinde kræver det, at man bruger både hoved og krop. Lige så kan jeres kreativitet og samarbejde blive afgørende for, hvem der får flest point og dermed løber med den endelige sejr.

Efter ø-dysten, fortsætter vi i fuld fart hvor vi i hold kommer ud og sejler i ribbåde, imens den anden del af selskabet, har tid til at få lidt forfriskninger i solen. Når alle har været ude en tur på vandet, er det tid til en lækker middag, med den bedste udsigt til Øresund.

Når maverne er fulde og vi har drukket ud, går færgen tilbage til Nyhavn, hvor vi herfra kan fortsætte ud i Københavns bar liv, dem som har lyst til det.

Vi glæder os til en dejlig dag på vandet med jer alle.

Prisen 2.000,- DKK pr. person excl. moms

Program

13.30 Afgang fra Nyhavn 71 med færge – networking
14.30 Ankomst Flakfortet
14.35 Sjov Ø-Dyst
16.45 Fuld fart på vandet i ribbåds sejlads i hold 12 pers.
17.45 Middag
19.30 Afgang fra Flakfortet med færge – networking
Kl. 20.30 Ankomst Nyhavn 71
Kl. 20.30 – videre hygge på bar, for dem som har lyst.

Dato

30. juni 2022
kl. 13.30

Sted

Flankfortet
Øen i Øresund

Tilmelding

Tilmeld her