Den 18. – 21. oktober afholdes World Cup i Jyske Bank Boxen. Højdepunktet er 1. kvalifikation i FEI World Cup dressur, og derfor forventes nogle af verdens bedste dressurryttere til start i Herning. Stævnet byder også på internationale spring- og dressurklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup samt en messe.

Sponsorer og samarbejde

Det er Blue Hors, Stutteri Ask og ECCO, som er hovedsponsorer for stævnet. Arrangørerne bag stævnet er et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg – et interessant samarbejde mellem avl og sport, som har gjort det muligt at afholde FEI World Cup på dansk jord.

Udover muligheden for at opleve dressur- og spring i verdensklasse, så byder stævnet også på en messe. På World Cup Messen – alt til hest og rytter, vil der være ca. 75 stande, som de besøgende kan shoppe hos. Det forventes at stævnet tiltrækker både danske samt udenlandske hesteinteresserede.

En kæmpe opgave – med store forventninger

Lars Moss, Kommerciel Chef ved Dansk Ride Forbund, fortæller om World Cup stævnet: ”Vores forventning er, at vi kan lave et stort internationalt stævne i nogle fantastiske rammer i Boxen. Både for ryttere og publikum må en arena som Boxen, være noget af det absolut mest ultimative at opleve. Vi præsenterer dansk ridesport på højeste plan ved sådan et stævne. Vi har kastet os ud i en kæmpe opgave, som vi har store forventninger til, og som vi gerne vil udvikle videre på. Vi mener også at et stævne som dette, er med til at brande dansk ridesport internationalt”.

Billetsalget

Onsdag den 18. oktober samt torsdag den 19. oktober er der gratis adgang for alle besøgende. Disse dage bliver der både afviklet spring- og dressurklasser. Få et overblik over hvilke via programmet på Worldcupherning.com.

De resterende dage er det muligt at købe dagsbilletter. Eller et partout armbånd for kun 600,- som giver adgang alle dage.

Det er også muligt at købe VIP pladser, disse bør dog bestilles i god tid, da der er begrænset antal pladser.

Du finder yderligere information om World Cup i Boxen på Worldcupherning.com

Foto: Tony Brøchner