Igen år afholdte Absolute Horses i Tågerup DM i springning.
Mesterskaberne løb i år af stablen fra d. 1. juni til d. 5. juni, med deltagelse af 120 af de bedste danske ryttere, i kampen om den eftertragtede titel i 3 kategorier: Junior, Young Rider og Senior.

I år deltog 200 ryttere og 350 heste. 3000 besøgende lagde vejen forbi en af Danmarks flotteste stævnepladser.

Melanie Andersen som sidder i administrationen siger om dette års arrangement:

– Vi havde 12 udstillere på pladsen, og det var rekordantal i år. Vi plejer at holde det på omkring de 8-10 udstillere, for at alle vores udstillere fået noget ud af det.

Stævnet i år var nok det bedste vi nogensinde har fået arrangeret, det var sjette år i år, at vi afholdte DM, og efterhånden har vi rimelig godt styr på det hele. Derudover var vejret bare med os i år, og det havde også rigtig meget at sige.

I år kørte vi for første gang selv cafeteriet, og vi erfarede at det var noget som vi skulle have gjort for mange år siden. Maden vi fik sammensat og serveret i år, var virkelig i en klasse for sig selv, det tror jeg de fleste ville være enige med os i.

Næste års planlægning er ikke gået i gang endnu, men jeg tænker at vi bestræber os på at gøre det lige så godt som i år, uden så mange ændringer da det fungerede rigtig godt i år.

Absolute Horses har fået tildelt DM de næste tre år.