Tordag d. 10. november 2016 kl. 14.30-22.30

Foredrag med efterfølgende “happening” & middag. På Vilhelmsborg – Det gl. Mejeri.

torbenwiese

Workshop: Bryd vanen og nå dine mål
m/ Skandinaviens vanebryder nr 1. – Torben Wiese

Din hjerne elsker vaner, fordi du kan spare på energi for hver vane du har. Vaner giver dig en følelse af tryghed. Men det der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Og det der føles som om det sparer energien, kan faktisk ende med at koste meget mere energi. Fordi vi ikke kan følge med.

Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre som vi plejer. Skal vi ikke kun følge med i udviklingen, men vil vi også vinde og være på forkant, er det ikke nok at være forandringsparat, så skal vi også være forandringsvillige og forandringsskabende.

På dagen skal vi arbejde med hvilke typer af vaner vi har, hvordan de påvirker os og hvordan vi kan nå større og flere mål ved at fokusere på og forstå vaner. Lær hvordan nye vaner kan skabe nye konkurrencemæssige muligheder og hvordan i hurtigst kommer fra at være forandringsparate til forandringsskabende.

Se program for dagen

Om Torben Wiese

Torben Wiese er iblandt Danmarks førende foredragsholdere og er blevet valgt til den 2. mest motiverende foredragsholder i Danmark. Han er bestseller forfatter til bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk” og uddeler hvert år Vanebryderprisen® til en person eller organisation, der har opnået ekstraordinære mål igennem at bryde vaner. Som foredragsholder har han inspireret, motiveret og udviklet over 3.000 danske og udenlandske virksomheder og mere end 150.000 ledere og medarbejdere igennem sine mange foredrag, kurser og uddannelser.