Torsdag d. 2. november 2016 kl. 09.30-21.00

Foredrag med efterfølgende “happening” & middag. Lokation: Tirsbæk Gods i Vejle

Se program for dagen pdf

bastian-overgaard

Få mere ud af din hverdag – Sådan bliver du mere effektiv og fokuseret  v/ Bastian Overgaard

Helt nye undersøgelser har vist at din produktivitet falder med 66%, når du læser og skriver i et rum, hvor du kan høre tale.

Støj og snak trætter vores hjerne, og forskning indikerer at stilhed alene kan forbedre vores hukommelse, indlæring og kreativitet. Samtidig spildes der dagligt tid på ineffektive møder med overflødig snak og hør-mig-gentagelser. Alligevel er langt de færreste bevidste om, hvor meget støj vi har i vores hverdag.

I dette workshop løftes sløret for hvordan du kan anvende stilhed i hverdagen som et værktøj til at forbedre dine beslutninger, dit fokus og din effektivitet og samtidig mindske stress i hverdagen. Få konkrete ideer til, hvordan stilhed kan skabe værdi i dit arbejde og privatliv.

Bastian Overgaard er seniorkonsulent og ekspert i Silent Co-creation. Han har 20 års erfaring som formidler og er p.t. leder af projekt Effektive Møder 2017, hvor Finansforbundet, Ingeniørforeningen og Region Midtjylland implementerer Silent Co-creation i deres mødekultur.

Bastian har faciliteret strategi- og innovations- for danske og internationale organisationer og hans pionerarbejde med Silent Co-creation er omtalt i bl.a. Børsen Executive, Politiken, DR TV-Avisen og Radio 24/7. Læs mere på www.bastianovergaard.dk.

arrangement_2nov17

Glæd jer

Efter dagens oplæg og gruppearbejde, er der frokost inden turen går ud på godsets terræn.

Her bliver vi udfordret på både lerdueskydning og på hvordan det er at gennemføre forhindringsbanen bag rattet på en Land Rover. Få en unik oplevelse og bliv samtidig en endnu bedre billist.

Vi slutter dagen med en dejlig middag på Restaurant Slotsstalden på godset.