Torsdag d. 8. juni 2016 kl. 14.30-22.30

Foredrag med efterfølgende “happening” & middag. Lokation: Klampenborg Galopbane

Se program for dagen

simon_bastiansen

Boost værdi og udbytte af sponsorater og samarbejdsaftaler – For såvel sponsorer samt arrangører v/ Simon Bastiansen, JCP Danmark

Simon Bastiansen har igennem de sidste 25 år været en af Danmarks absolut førende, rådgivere indenfor sponsorater på tværs af kultur, sport og humanitære virksomheder.

Idag er Simon en populær ekspert og oplægsholder for både medier og alle typer af virksomheder og organisationer som ønsker det maksimale udbytte af deres sponsorinvesteringer.

På dagen får du, konkrete værktøjer, tip og tricks til hvordan du som sponsor, opnår det bedst mulige udbytte via et værdifuldt samarbejde med arrangører og organisationer.

Får indblik i hvad fremtidens sponsorarbejde indeholder, hvordan man kan måle effekt og udbytte af sponsorater og hvad man konkret kan gøre på begge sider af bordet, for at sparke liv i passive sponsorater og gøre dem til en klar win/win for begge parter.

Gratis rådgivning?
Undervejs gennemgår Simon konkrete cases fra branchen.

I har således mulighed for selv at bidrage til dagens agenda hvis I ønsker input til hvad I selv kan gøre som virksomhed for at få endnu mere value-for-money ud af jeres sponsorater og sponsortilbud.

galopbanen

Glæd jer

… til en uforglemmenlig dag og aften i selskab med andre ligesindede fra branchen og i de smukkeste omgivelser på Klampenborg Galopbanes områder.

Efter oplægget er der traditionen tro networking i mindre grupper, inden vi samles til en EquiLink Derbyet – hvor eksperterne giver os tricks til hvordan man spiller og udvælger favoritten.

Glæd dig til en fantastisk eftermiddag med en unik oplevelse af galopsporten på tætteste hold, inden vi afslutningsvist nyder en dejlig middag.