Tordag d. 8. september 2016 kl. 14.30-22.30

Netværksaften med efterfølgende “happening” & middag. På Kokkedal Slot.

JesperBergstrom

polo

Sådan aflæser du hvad modparten tænker
– Kropssprog vol. 2.0
v/ Danmarks mest anerkendte ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm

Lær at afkode kropssprog og få mere succes i ledelse, salg og forhandling.

De bedste pokerspillere er dem, der kan aflæse sine modstandere. Det samme gælder på kundemøder, ledelse, salg, forhandling og i networking. At kunne aflæse kropssprog er en videnskab. Kropssprog er et sprog for sig selv, lige som andre sprog. Evnen til at kunne aflæse de mennesker du møder, er helt essentiel for at få succes på møder, når det gælder ledelse, salg og forhandling. Når du kan aflæse mennesker, så vil du få mere gennemslagskraft, booste dit salg, kommunikere mere effektivt samt vide hvornår du skal “lukke” en aftale eller ændre din strategi.

Happening: Prøv polo – kongernes sport

Uanset om du er rytter eller ej, får du nu muligheden for at prøve og se polo “in action” i de smukke rammer på Kokkedal slot. Først skal vi se en rigtig polokamp, og derefter er det vores egen tur til træning i teams i slagteknik på en “træhest”, og efterfølgende med polo spil fra hesteryg. Alle kan deltage og turen på hesteryg er valgfri.

Se program for dagen her

Om Jesper Bergstrøm

Jesper er ekspert i kropsprog og nonverbale signaler, og en flittig foredragsholder og underviser i erhvervslivet, i hvordan man kan aflæse og påvirke mennesker til at have lyst til at købe mere i salg og forhandling. Han er kendt fra TV hvor han analyserer kendte mennesker og præsidenters kropssprog og fra radioen hvor han taler om kropssprog og succes.