Ridehesten var i år arrangør af Hillerød Horse Show. I alt 8450 personer gæstede messen henover de tre dage den blev afholdt, dermed er alle tidligere besøgsrekorder for messen overgået!

”Det er det højeste antal besøgende vi har haft. Vi har slået rekorden, så det er vi rigtig glade for” fortæller Paw Kim Olsen, Ridehesten. ”Vi har også fået rigtig mange gode tilbagemeldinger fra udstillerne. Severo (Severo Jurado López. Red.) var klart højdepunktet på messen” tilføjer Paw Kim Olsen, Ridehesten. Det er fremadrettet også Ridehesten der står som arrangør af Hillerød Horse Show. Messen ”med alt til hest og rytter” vil de næste par år blive udviklet yderligere, og giver derfor en spændende eksponerings og salgsmulighed for aktører i og med relation til hestebranchen.

Fokus på 2017

Planlægningen af næste års messe er allerede startet. Der er ligeledes kommet mange bookinger ind til Hillerød Horse Show 2017. Det viser at udstillerne har lyst til at vende tilbage – hvilket må betegnes som yderst positivt, samt indikere at Hillerød Horse Show er attraktiv for udstillere.

Fremadrettet mod 2017 er der fokus på at gøre messen endnu mere attraktiv for både besøgende og udstillere. Når Hillerød Horse Show løber af stablen næste år bliver det den 17., 18. og 19. november. Det bliver ligesom i år afholdt i Frederiksberg Centret. Dog er der overvejelser omkring at ændre lidt i opsætningen af messen. Alt i alt er der stor fokus på og målrettethed mod at gøre det endnu bedre.

Flere højdepunkter

”En af de ting vi har stort fokus på næste år, er at der skal være højdepunkter alle dagene. Derfor vil vi gerne forbedre Hillerød Horse Show endnu mere. Det bliver blandt andet med nogle rigtig spændende foredrag” fortæller Paw Kim Olsen, Ridehesten.

Hillerød Horse Show beskriver Paw Kim Olsen som en; intim og hyggelig messe. ”Udstillerne kommer hinanden mere ved end man ser ved andre messer. Og næste år vil vi også fokusere på netop at skabe noget mere hygge og samvær for udstillerne. Eksempelvis vil vi arrangere noget fællesspisning” fortæller han.

Messen har dermed fokus på den gode oplevelse både for besøgende og udstillere. Med besøgsrekord i 2016, bliver det interessant at se hvordan Hillerød Horse Show fremadrettet positionerer sig. Messen, som geografisk er placeret på Sjælland, har visioner og godt potentiale fremadrettet.

Messen afholdes indendørs og er unik for det danske marked i sin opsætning. Messen afholdes ikke i forbindelse med et ridestævne, men netop som et opsat arrangement der appellerer til mange forskellige målgrupper indenfor ridesporten. Dette kan have en stor fordel i forhold til variationen af besøgende, som dog fælles har interessen for heste. Dermed giver det en unik palette af ryttere og hesteinteresserede erhvervsdrivende kan præsentere sig for som udstiller.

10495065_10152952663699382_2325659721771375975_o
Hillerød Horse Show har udover messen et udvalg af opvisninger mv. for de besøgende. Foto: Ridehesten