Den 18.-20. november afholdes Hillerød Horse Show i FrederiksborgCentret. Det er i år med Ridehesten som arrangør. Messen der betegnes som Sjællands største messe med alt til hest og rytter er fuldt booket. Det betyder at der vil kunne opleves 100 udstillere, til Sjællands store hestearrangement.

Meget mere end rideudstyr

Udover muligheden for at shoppe rideudstyr, byder Hillerød Horse Show også på underholdning for de besøgende. Således er der arrangeret forskellige clinics, foredrag, modeshow og meget mere. Alt i alt tilbyder messen en oplevelse, som af den enkelte besøgende kan tilpasses dennes interesser indenfor hestesporten. Der er mange kendte navne på programmet, og en god variation af forskellige eksperter og hestefolk, som henvender sig bredt indenfor hestesporten.

Der afholdes lørdag aften en special clinic med Severo Jurado Lopez, som blev placeret som nummer fem ved OL i Rio. Severo Jurado Lopez, vil under denne clinic undervise fire kendte ryttere på fire niveauer fra LA til Grandprix. Arrangementet afholdes således at publikum særskilt køber billetter til dette arrangement.

Der er i alt 100 udstillere på messen af forskellig karakter. Paw Kim Olsen, Wiegaarden, oplyser at alt er booket i år. Og generelt skal man være hurtigt ude, hvis man som udstiller vil have fat i en af de eftertragtede standpladser. Hvis man ser på udstiller-listen, er der et godt udvalg af forskellige typer af udstillere. Der er alt fra rideudstyr til foder blandet med forskellige interesse stande samt stande, som henvender sig til de som også er hunde-interesserede.

Hillerød Horse Show og menneskets bedste ven

Og netop det med hundene er noget der fremadrettet kommer mere fokus på. Paw Kim Olsen fortæller at frem mod 2018, vil der være fokus på at gøre messen til noget der også henvender sig til folk med hund i højere grad end nu, hvor det primært er hestene som er i fokus.

Hillerød Horse Show er i udvikling, og dermed et spændende sted at eksponere sin forretning, i en kontekst med fokus på heste samt hesteliv generelt.  Publikum kan købe billetter online, og der tilbydes forskellige typer af billetter til interesserede. Dermed har man mulighed for at besøge Hillerød Horse Show blot en dag, eller købe sig adgang til alle tre dage. I og med der er forskellig underholdning, som gør Hillerød Horse Show til noget mange hestefolk gerne vil bruge tre dage på, er dette en attraktiv mulighed.

foto1

Severo Jurado Lopez ved OL i Rio. Foto: Ridehesten