Vil du vide mere om EquiLink netværket og medlemskabet, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontaktoplysninger

EquiLink v/ VM Herning 2022 ApS, Helene Buen Lindegren
Tlf.: 31353087
E-mail: hbl@herning2022.com

Bag EquiLink

EquiLink blev stiftet af Linn Radsted tilbage i 2014, og blev i 2020 opkøbt af VM Herning 2022 ApS. Facilitator for netværket er Helene Buen Lindegren, som også selv har været medlem i EquiLink igennem årene og som selv har arbejdet i hestebranchen i mange år ved bla. Equitour Aalborg, World Cup Herning og Almased Dressage Amateurs.

VM Herning 2022 ApS er ejet af Casper Cassøe og Jens Trabjerg som begge to har et helt livs erfaring fra hestebranchen. Casper Cassøe er direktør for både Dansk Varmblod og for Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg. Som direktør står han blandet andet i spidsen for det årlige og meget velbesøgte “DV Hingstekåring i Herning”, “Danish Derby Christmas Show”, “Dansk Varmblod Eliteskue” og meget andet.

Jens Trabjerg var grundlægger og medejer af JBK Horse Show i mange år og har herefter været grundlægger og arrangør af Equitour Aalborg, på Helgstrand Academy i Vodskov. Ved det succesfulde EM Herning i 2013, var Jens Trabjerg også Sport Director, og fik sammen med sine kompagnoner, gennemført et velorganiseret og succesfuldt EM på dansk jord.

Det er ikke første gang af Casper Cassøe og Jens Trabjerg slår hovederne sammen – det gør de også hvert år i uge 42, når Dansk Varmblod, Equitour Aalborg og Dansk Rideforbund sammen afvikler World Cup Herning i MCH Messecenter Herning.

Nu har de fået tildelt “ECCO FEI World Championship Herning – Denmark 2022” og er i fuld gang, sammen med et stort og fortsat voksende team, at planlægge det bedste VM i Dressur, Para Dressur, Springning og Voltigering, som overhovedet muligt. Med den mængde erfaring som begge herre har med i bagagen, kan det kun blive et helt fænomenalt event. Det bliver vildt at skulle lave det indtil nu største hesteevent på dansk jord.

Målsætningen med EquiLink har fra begyndelsen været at skabe et forum for udvikling, networking og vidensdeling på tværs af discipliner, organisationer og aktører i dansk hestesport, og det vil der blive holdt fast i. Vi vil også give hele netværksgruppen et indblik i planlægningen af “ECCO FEI World Championships Herning – Denmark 2022”, og  bruge dette som et omdrejningspunkt for god networking og sparing.