”Resultater skabes ikke af tilfældigheder” med tidligere Salgs-og Vicedirektør i Jyske Bank og direktør i Kreditforeningen Danmark, Jens Ladegaard

Få endnu bedre salgsresultater i din virksomhed og hverdag, med en af branchens “grand-old” men Glæd dig til inspiration og nye input til det “ældgamle” begreb: At være sælger..

Udnyt dine ressourcer bedst muligt i salget

  • Kravene til en effektiv sælger (dig eller i dit team)
  • Vær unik. Det er ikke nok at konkurrere på pris og kvalitet
  • Det drejer sig ikke om at få en ordre, men om at få en kunde
  • Kundeloyalitet er din eneste sande egenkapital

Om Jens Ladegaard
Jens Ladegaard er instruktør i og stifter af Ladegaard Partner og en af Danmarks mest anerkendte instruktører i salg, service og ledelse.

Jens Ladegaard er idémanden bag Blended Learning er forfatter til otte bøger om salg, service og ledelse, hvoraf Nøglen til det gode salg er oversat til fem sprog.

Jens er grundlæggende af den opfattelse, at den bedste uddannelse kommer fra hverdagen, men at man løbende må træne, udvikle og vedligeholde sine færdigheder.

Derfor har Ladegaard Partner skabt sin egen position og udviklet Blended Learning. Efter en lang og succesrig karriere i dansk erhvervsliv, som blandt andet direktør i Jyske Bank og Kreditforeningen Danmark, stiftede han 1993 sit eget selskab.

Jens Ladegaard bruger nu sine erfaringer til at udvikle medarbejdere og ledere i en lang række af succesrige virksomheder.

Safaritur på Savannen
Vi drager efter oplægget på safaritur i åbne Landrovers, hvor I kommer helt tæt på næsehorn, giraffer, antiloper mm. Ligesom vi kommer bag kulisserne i staldene hos bl.a. løver, tigre og næsehorn. Dagen afsluttes med safarigrill i tipien, hygge og networking i unikke rammer

Dato

14. juni 2018
kl. 14.30-22.30

Sted

Ree Park Safari,
Stubbe Søvej 15, Ebeltoft

Tilmelding

Tilmeld her