Den 16. maj mødes vi på Jydsk Væddeløbsbane i Århus. Der er lagt op til en dag i den smukkeste natur og et indblik bag den største væddeløbsbane i det jyske. Dagens oplæg byder på et indblik bagom trends, tendenser på de sociale medier som virksomhed ved SoMe-ekspert Tanya Dick.

Der er stor konkurrence på Facebook og Instagram. Alle vil have taletid, og algoritmen viser ingen nåde. Vi skal forsøge at fange brugernes opmærksomhed, vi skal forny os og følge med tendenserne. Men hvordan?

På dette foredrag, bliver du klogere på, hvor du som markedsfører skal lægge din energi for at få mest muligt ud af jeres sociale medier. Samt et kig på hvor de sociale medier er på vej hen.

Om Tanya Dick
Tanya er iblandt Danmarks skarpeste hoveder på SoMe arbejde i Danmark. Hun er en populær oplægsholder, og hjælper dagligt virksomheder med rådgivning om brand-opbygning via sociale medier og med hvordan man som virksomhed kan skabe tætte relationer til nuværende såvel som nye kunder.

Dagens øvrige program
Efter foredraget fra Tanya Dick kaster vi også gruppearbejde med fokus på samarbejde, videndeling og sparring.

Dagens teamdyst går under temaet “Pipeline”, hvor teamwork og samarbejde er i højsæde for at opgaven kan løses inden for tidsrammen. Det hold der samarbejder og løser opgaven hurtigst, vinder den eftertragtede EquiLink pokal.

Dagen afsluttes med en lækker middag.

Dato

16. maj 2019

Fra kl. 13.00

Sted

Observatorievejen 2,
8000 Aarhus

Vil du vide mere?

Kontakt os