Den 16. maj mødes vi på Jydsk Væddeløbsbane i Århus. Der er lagt op til en dag i den smukkeste natur og et indblik bag den største væddeløbsbane i det jyske. Dagens oplæg byder på et indblik bagom trends, tendenser på de sociale medier som virksomhed ved SoMe-ekspert Tanya Dick.

Der er stor konkurrence på Facebook og Instagram. Alle vil have taletid, og algoritmen viser ingen nåde. Vi skal forsøge at fange brugernes opmærksomhed, vi skal forny os og følge med tendenserne. Men hvordan?

På dette foredrag, bliver du klogere på, hvor du som markedsfører skal lægge din energi for at få mest muligt ud af jeres sociale medier. Samt et kig på hvor de sociale medier er på vej hen.

Om Tanya Dick
Tanya er iblandt Danmarks skarpeste hoveder på SoMe arbejde i Danmark. Hun er en populær oplægsholder, og hjælper dagligt virksomheder med rådgivning om brand-opbygning via sociale medier og med hvordan man som virksomhed kan skabe tætte relationer til nuværende såvel som nye kunder. Tanya er knivskarp, når det kommer til indhold og kommunikation på sociale medier, og har siden 2010 arbejdet målrettet med relationsbaseret markedsføring på sociale medier.

Dato

16. maj 2019

Fra kl. 13.00

Sted

Observatorievejen 2,
8000 Aarhus

Vil du vide mere?

Kontakt os