Flyt dig! Eller fremtiden kommer efter dig! Det er ikke svært at spå. Og allermindst om fremtiden. Spillets regler ændrer sig i disse år: De gamle spilleregler handler om mere, om vækst, om processer og angsten for sammenbrud. De nye spilleregler handler om bedre, om værdiskabelse om mennesker og behovet for regelbrud. Om at være mindre “pedel” og mere “rebel”.

Få hands-on tips & tricks til at forudse din egen fremtid med masser af humor og lavpraktiske eksempler, når Anne Skare Nielsen fremtidsforsker, forfatter og tidl tv-vært, gæster os. Fremtiden er slet ikke så farlig og utryg som mange tror.

Om Anne Skare
Anne er en af Danmarks mest eftertragtede foredragsholdere. Hun er blandt Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Desuden er hun forfatter, jævnligt benyttet som ekspert i medierne og partner i virksomheden FutureNavigator.

Teamdyst og middag
Vi skal i køkkenet og teamdyste om hvilket hold, der under kokkenes kyndige vejledning kan lave den lækreste middag. Meyers Madhus sætter scenen for aftenen, hvor vi i fællesskab skal skabe en lækker menu, som efterfølgende nydes i hyggelige rammer.

Dato

17. januar 2019

Fra kl. 14.00

Sted

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N

Programmet

Se program her