Den 24. oktober mødes vi på Riders Cup, hvor der er lagt op til en dag med besøg bag det storslåede Riders Cup, spændende fagligt indlæg samt konkurrence i droneflyvning. Dagens oplæg er ved den professionelle diamanthandler Katerina Pitzner som giver indblik i hvilke værktøjer og strategier hun har anvendt for at få succes inden for diamanternes hemmelige verden.

Som direktør for Copenhagen Diamond Exchange handler Katerina Pitzner på vegne af private forbrugere og investorer direkte på verdensmarkedets
diamantbørser. Den karismatiske danske erhvervskvinde giver indblik i hvilke værktøjer og strategier hun har anvendt for at få succes inden for diamanternes hemmelige verden. Oplægget giver også bud på hvordan mænd og kvinder er forskellige ift at drive forretninger, og om sine tanker om de uskrevne regler og adfærdskodeks og om at være ene kvinde i en mandsdomineret verden.

Om Katerina Pitzner
Da Katerina Pitzner er 17 år, viser hendes far, Axel Pitzner, hende familiediamanten. “Den skal være min livsforsikring. Hvis alt andet går galt, har vi den,” siger familiens patriarkalske overhoved til sin datter.

Katerina vrister sig over en årrække fri af sin fars dominans og finder sin helt egen vej som professionel diamanthandler.

Riders Cup
Besøg på det storslåede Riders Cup, hvor dagen skal bruges i de skønneste rammer. Her er der både plads og tid til at boltre sig og bruge dagen på networking, sjov og inspiration.

Dyst i droneflyvning
Efter dagens oplæg og arbejdet i de interne grupper, står den på dyst i droneflyvning i den kæmpestore ridehal. Uanset om man har prøvet at styre en drone eller ej, så er der garanti for både underholdning og spændingsfaktor når holdet skal samarbejde om hurtigst muligt at få dronen igennem forhindringsbanen.

Dato

24. oktober 2019

Fra kl. 13.00

Sted

Riders Cup
Tybjergvej 14, 4160 Herlufmagle

Programmet

Se program her