Få masser af gode fif til den daglige motivation, samt hvad der skaber ”Viljen til sejr” i hverdagen i netop din forretning og i dit liv, af en af Danmarks absolut mest populære oplægsholdere i aktion, nemlig den 10-dobbelte verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning, professionel coach og foredragsholder Arne Nielsson

Hvad er Coping?
Få indblik i begrevet Cooping – og værktøjer til at blive stærkere og bedre på jobbet og i privatlivet.

Spiller du dig selv og din omgivelser bedre?
Lægger du den bedst mulige ”bold” op til dig selv, din kollega eller din partner, eller afleverer du et upræcist ”skud”?

Er du Kriger eller Offer?
Krigeren kæmper og ser muligheder, mens offeret kvitter og ser begrænsninger.

Tager du kældertrappen i stedet for udviklingstrappen?
Hvis du er på vej ned ad kældertrappen, er det med frustration og irritation som følge på jobbet eller i dit familieliv. Har du derimod valgt udviklingstrappen, suger du til dig og lærer af det, der sker.

Er du klar til at forlade comfortzonen og gå i udviklingszonen?
Arne Nielsson er fantastisk til at opfange situationer fra sin dagligdag og inddrage dem i sit foredrag. Bl.a. ved hjælp af disse eksempler formår Arne at gøre sit foredrag nærværende, humoristisk og utroligt rammende.

Efter oplægget får deltagerne lejlighed til at sparre med hinanden i mindre grupper, som er opdelt med hensyn til brancher og interessekonflikter.

Her får man mulighed for at få input og udveksling af idéer om hverdagens udfordringer.

Glæd jer til en forrygende Gastro Battle
Vi skal i køkkenet og under kyndig vejledning dyste om hvilket hold der denne gang løber med sejren om hvem der kan frembringe den bedste 3-retters menu. Efterfølgende nydes middag under hyggelige rammer med rig lejlighed til networking.

Dato

8. februar 2018
kl. 14.30-22.30

Sted

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Tilmelding

Tilmeld her