Hvad er fundamentet for det gode liv – og hvad der skal til for at nå de mål, man sætter sig. Hør den populære jægersoldat, mentaltræner og TV-vært B.S give sine bud på hvordan vi mennesker kan blive rollemodel og pejlemærke, der gennem det gode eksempel viser vejen for andre. Og hvad vi kan gøre for at motiverer og begejstrer både den enkelte og det hold, man er en del af.

Der er lagt op til et brag af en sæson-afslutning, når vi samles på det smukke og nyopførte Slangerupgaard i Ringsted. Ikke blot kan vi nyden dagen i unikke rammer, men kan også glæde os til et program i særklasse. Mød en af Danmarks absolut allersejeste mennesker og motivatorer: B.S. Christiansen.

B.S. ved, hvordan man holder gejsten, motivationen og holdånden oppe, ligesom han har årelang erfaring for, hvordan den enkelte og holdet kan bidrage. ”Der kommer ikke nogen og klarer vores udfordringer for os. Men når vi selv er med til at skabe motivation og gejst, får vi overskud og kræfter til at skabe det liv, vi ønsker os. Ikke kun på jobbet, men også i familien”.

Oplægget givet et ærligt indblik i hvordan man som menneske kan blive ved med at søge udfordringer og udvikle sig – uanset alder og baggrund. Ligesom B.S ærligt og åbent beretter om, hvordan han selv har tacklet livets op- og nedture på godt og ondt. Efter oplægget skal der arbejdes og videndeles i de interne grupper, hvor der sparres om stort og småt inden for branchen, og hvor du får muligheden for at få input og inspiration med hjem.

Inden middagen serveres, bliver du udfordret i team-dysten: Break-out room, hvor du sammen med dit team skal løse gåden og dyste om at komme hurtigst ud af det aflåste rum. Netværksdagen afholdes i de smukkeste omgivelser på det eksklusive Slangerupgaard i Ringsted.

Dato

8. november 2018
kl. 14.30-22.30

Sted

Slangerupgaard
Ejlstrupvej 140, 4100 Ringsted

Tilmelding

Tilmeld her