Savner du inspiration og har lyst til at udvikle din forretning yderligere? Vil du dele erfaringer, få nye input og sparring med andre ligesindede fra branchen, som kender til de mange muligheder og udfordringer som en hverdag inden for ridesporten byder på?

Bliv en del af ridesportens netværk for professionelle aktører, som ikke kun samler branchen på tværs af fagområder, men som også bidrager til udvikling og fornyelse på sjov og inspirerende facon.

Hos EquiLink får du udover netværk, inspiration og værktøjer med hjem til udvikling af både dig og virksomheden – f.eks. inden for temaer/områder som: markedsføring, salg, personlig lederskab, innovation og digital udvikling.

Hvorfor deltage i EquiLink?

  • Netværket mødes til 3 årlige netværksarrangementer som afholdes fordelt i landet på udvalgte locations.
  • Et neutralt mødested med fagligt ligesindede.
  • Få let adgang til andre ligesindede i netværket – via adgang til samtlige medlemmers kontaktoplysninger.
  • Ny inspiration og værktøjer til både virksomhedens og lederens udvikling, præsenteret af nogle af Danmarks bedste foredragsholdere og eksperter
  • EquiLink medlemsfordele hos udvalgte virksomheder udenfor hestesporten.

Er det GRATIS at deltage?

Vil mange af jer sikkert spørge om. Da et medlemskab af et netværk er fuldt fradragsberettiget, betyder det at prisen på et medlemskab af EquiLink netto ender i et niveau, hvor de feste kan være med.

Kontingent pr. år

kr. 12.000 ex moms pr. medlemsskab. Flere medarbejdere fra samme virksomhed kan deltage mod merbetaling pr. arrangement kr. 750 ex moms på samme medlemsskab.

Vil du vide mere…

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for dig og din virksomhed.

equilink-linn