Igen i år afholdes Ridesport messen i forbindelse med Odense Horse Show. Rammerne for messen er et stort stævne med internationale og danske topryttere, såvel som amatør-ryttere. Dermed kan publikum opleve nogle af verdens bedste ryttere på dansk jord, og samtidig bruge tid på messen. Der er også mulighed for at se fremtidens stjerner både når ponyrytterne rider, men også i form af de firbenede, hestene, som deltager i finalerne i Ungheste Championatet.

En alsidig messe

Odense Horse Show åbner allerede den 13. oktober, og der er flere stande som også åbner den følgende weekend samtidig med stævnet. Dette bevirker at de besøgende får mulighed for at shoppe ved de udstillere, som har ønsket at være på helt fra starten. På Ridesport messen kan der shoppes alt fra udstyr, til hestetrailere, og det brede udvalg af udstillere giver en god variation, som kan komme den enkelte udstiller til gode. Ligesom det også tilbyder publikum at finde inspiration til udstyr, forsikringsvalg mv.

Rig på oplevelser

Selve stævnet som afholdes har klasser for både professionelle og amatør ryttere, ligesom der både er klasser for ponyer og heste. Der afholdes blandt andet World Cup i dressur samt finaler i Ungheste Championatet for både dressur og spring. Dette betyder også at man som udstiller, typisk vil møde forskellige segmenter af ridesporten. Den første del af Odense Horse Show (13.-16. oktober) har gratis adgang for besøgende. Herefter køber publikum sig adgang enten via enkeltdagsbilletter eller partout billetter. Der er forskellige billettyper, hvorfor publikum dog altid får adgang til messen via deres billet. Dermed henvender messen sig altså til alle besøgende.

Odense Horse Show afholdes for sidste gang i år i dette format, det betyder også at messen dermed lukker.  Messen er i år udsolgt på alle stande. Den åbner helt officielt den 20. oktober, men som nævnt vil publikum have mulighed for at shoppe ved enkelte stande forinden.

odense

Foto: Ridehesten.com