A·Equipment er et nyt dansk brand, som er udviklet med henblik på at skabe stilfuldt rideudstyr, som samtidig er funktionelt. A·Equipment er et samarbejde mellem toprytterne Christian og Andreas Schou samt Equsana, som er kendt for at producere hestefoder.

A·Equipment gør din hverdag funktionel

En af visionerne for A·Equipment er at videreudvikle og optimere produkter, som vi allerede anvender. Ideen er at udstyr skal være både stilfuldt, men også funktionelt. Det har i mange år været en drøm for Christian og Andreas Schou, at optimere og forbedre produkter som de, som ryttere, bruger i hverdagen. Samarbejdet med Equsana, har netop gjort dette muligt. Udover udstyr til hestene, har A·Equipment også en dame og herre tøjkollektion.
Kollektionerne skal være med til, at gøre din hverdag som rytter funktionel. Ideen er at ridning for mange er en livsstil, og derfor er der fokus på, at tøjet kan anvendes både på- samt udenfor ridebanen.

Målet er at A·Equipment skal være tilgængeligt for alle ryttere, og der er stor fokus på at udstyret omhyggeligt er tilpasset til hestene for optimal komfort. A·Equipment ser det som vores ansvar, at det udstyr vi anvender, passer hestene og derved ikke giver unødige gener.

Fra statskundskab til markedsføring

Camilla Emilie Dølpher, er kommunikationsmedarbejder for A·Equipment, samt nyt medlem hos EquiLink. Det er Camilla Emilie Dølpher, som er ansvarlig for AEquipments markedsføring. Interessen for markedsføring har altid været stor, men Camilla Emilie Dølpher er faktisk uddannet statskundskaber og historiker. Passionen for markedsføring førte dog til, at hun i dag besidder en spændende stilling hos A·Equipment.

Camilla Emilie Dølpher, beskæftiger sig både med content marketing, social media samt alt andet der vedrører kommunikation og markedsføring for A·Equipment. Hun har derudover et godt kendskab til heste-branchen, da hun selv er aktiv dressurrytter samt gift med toprytteren Christian Schou.