Vi giver dig her et hurtigt overblik over nogle af de største hesteevents, som har været afholdt i Danmark i 2017.

Herning Horse Show – traditionen tro!

I marts dannede Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, traditionen tro rammerne om Herning Horse Show. Fire dage spækket med hesteoplevelser blev i år besøgt af 58.543 personer. Det var 38. gang, at der blev afholdt hingstekåring i Messecenter Herning. Hest & Rytter-messen havde i år 272 udstillere.
I 2018 afholdes Herning Horse Show 7.-11. marts. Billetsalget er netop startet.

Equitour Aalborg – Nordens nye internationale ridestævne

For første gang blev Equitour Aalborg afholdt i 2017. Over fem dage dystede verdens eliten i spring og dressur i den Nordjyske by Uggerhalne. Andreas Helgstrand og Jens Trabjerg, som stod bag stævnet, bød velkommen til nogle festlige dage med masser af oplevelser blandt andet også en koncert med danske musikere som Medina, Gulddreng mfl.
EquiTour vender tilbage i 2018, dog er der satset på, at stævnet bliver afholdt senere på sæsonen.

Store Hestedag – rekord i 2017

Roskilde Dyrskueplads dannede rammerne om Store Hestedag d. 2. – 3. september. Her kunne publikum opleve ca. 1000 heste og 600 hunde, dyste og blive fremvist i forskellige discipliner. Det var i år 14. gang at der blev afholdt Store Hestedag, og det var i år at der blev sat publikumsrekord. Hele 23.031 personer besøgte Store Hestedag i 2017.

Roskilde Dyrskue – Hygge for hele familien

26.-28. maj blev der på dyrskuepladsen i Roskilde afholdt Roskilde Dyrskue. Hele tre dage spækket med oplevelser for hele familien. Heste, maskiner, landbrugsdyr og meget mere blev fremvist for i alt 87.026 besøgende. Roskilde Dyrskue vender tilbage 8.-10. juni 2018.

World Toelt  – en fest for islandske heste

Den 10.-11. februar blev der afholdt World Toelt i Arena Fyn, Odense Congress Center. Til dette event var der mulighed for at opleve ridning i verdensklasse samt shows og hingstefremvisning. Der blev derudover også afholdt en messe med rideudstyr og tilbehør til sporten. World Toelt bliver afholdt d. 23.-24. februar 2018.

Hillerød Horse Show – inspiration og shopping

Frederiksborg Centret dannede i september rammerne for Hillerød Horse Show. Blandt andet kunne de besøgende opleve Edward Gal og Tina Lund, ligesom danmarks første hesteturisme konference blev afholdt – et spændende tiltag der sætter fokus på at trække turister til Danmark til oplevelser med heste. Det velbesøgte heste show vender tilbage igen 21.-23. september 2018.

 DM i springning hos Absolute Horses

I maj kunne 2000 besøgende nyde ridning i topklasse i smukke omgivelser hos Absolute Horses i Sommersted. 120 danske ryttere dystede om DM titler og udover ridningen kunne de besøgende shoppe rideudstyr. Absolute Horses er de kommende to år igen værter for DM i ridebanespringning.

DM i dressur – Broholm for 14. gang

I juli kunne DM i dressur og Para Dressur nydes i fantastiske omgivelser ved Broholm Gods. Det var 14. gang at Broholm afholdt DM for seniorer. Udover ridning er den smukke park også fyldt op med udstillere. Alt fra kunst til rideudstyr kan ses og købes under stævnet. I 2018 er Broholm igen værter for DM. Denne gang afholdes stævnet 7.-10. juni.