Bliv en del af hestesportens nye netværk for professionelle aktører, som ikke kun samler branchen på tværs af fagområder, men som også bidrager til udvikling og fornyelse.

Anmod om medlemskab

Ønsker du at blive medlem af EquiLink er du velkommen til at kontakte Helene Buen Lindegren for mere info på hbl@herning2022.com eller tlf. (+45) 31353087.

Download info-materiale

Priser for medlemskab:

Da et medlemskab af et netværk er fuldt fradragsberettiget, betyder det at prisen på et medlemskab af EquiLink netto ender i et niveau, hvor de fleste kan være med.

Kontigent

Årligt kontigent kr. 12.000 ex. moms pr medlemskab

Kunne du tænke dig at prøve et netværksmøde?

Hvis du kunne tænke dig at prøve et netværksarrangement, og har du ikke været medlem af EquiLink før, kan du prøve et arrangement for kun 2.500 DKK + moms, og herefter bestemme om du vil fortsætte med at være en del af netværket.

**Ekstra firmapladser + kr. 750 pr arrangement

Bonus

For rettidig betaling af faktura og deltagelse i alle arrangementer årligt:

1 x gæstebillet årligt pr. medlemskab som kan anvendes til at invitere en relevant samarbejdspartner, kunde eller virksomhed efter eget ønske.

Fravær

Mulighed for at give sin plads til en anden kollega fra branchen ved fravær – mod orientering om dette på forhånd – senest 7 dage inden arrangementet.

*Medlemsskabet opkræves som kontingent og er derfor fuldt fradragsberettiget