Jyske Bank Boxen danner d. 18.-22. oktober rammerne for en storslået hesteoplevelse, når World Cup i dressur afholdes på dansk jord. De besøgende får mulighed for, at opleve nogle af verdens bedste ryttere i aktion.

Store forventninger til det sportslige niveau

Under World Cup Herning afvikles både spring- og dressurklasser. I år kommer blandt andet Isabell Werth, der lige nu nummer et på verdensranglisten, til start. Hun får selskab af blandt andet svenske Patrick Kittel, samt nogle af de bedste danske dressurryttere heriblandt Agnete Kirk Thinggaard, Anna Kasprzak, Anna Zibrandtsen og Cathrine Dufour.

”Vi har store forventninger om at få det bedste sportslige niveau, vi måske nogensinde har haft til World Cup i dressur. I år har vi også en del danske ryttere til start, som vi har en forventning om kan være med helt i toppen. Det vælter også ind med tilmeldinger i springning, vi er helt overvældet over så mange der melder til, der kommer ryttere fra hele Europa til start”, fortæller Eventdirektør Jens Trabjerg

En ny oplevelse

World Cup i dressur er i år flyttet til Jyske Bank Boxen i Herning. I forbindelse med stævnet vil World Cup messen – Alt til hest & rytter, også blive afviklet, og publikum kan altså udover at nyde ridning i verdensklasse også shoppe masser af rideudstyr. Ligeledes er der lørdag aften lagt op til en oplevelse i særklasse når der afholdes Show Night. Her danner en kombination af spænding, fart, underholdning og sjov rammen for et fantastisk show med blandt andet musikalsk underholdning af L.I.G.A og med mange spændende indslag, som den australske hestetræner og dressurrytter Tristan Tucker og omspringningen i CSI3* Grand Prix

”I år har det hele fået et hak opad. Rammerne i Boxen er helt fantastiske, ikke kun til koncerter, men også til ridestævner. Det bliver en helt ny oplevelse, for mange af dem, som er vant til at komme i Odense”, er meldingen fra Jens Trabjerg, om det spændende tiltag at flytte World Cup til Jyske Bank Boxen.

Du kan finde yderligere information om stævnet her: World Cup Herning