Camilla Blicher, har som junior og ungrytter været en del af den danske dressurelite. Nu har Camilla Blicher, lagt ridningen på hylden, og ser ind i fremtiden med spændende visioner for mediet Zibrasport. Som Direktør for Zibrasport, er Camilla Blicher nemlig stadig en stor del af dansk ridesport.

Fra eliterytter til Ironman!

Med en profil som eliterytter, og en uddannelse indenfor innovation og entrepreneurship, blev Camilla Blicher i 2017 sat i spidsen som Direktør for Zibrasport. Gennem Camilla Blichers, ride-karriere har hun været en del af det danske dressurlandshold. Hvor hun har været med til at ride medaljer hjem til Danmark. Både med landsholdet, men også individuelt. Camilla Blicher, der også har stor interesse i andre sportsgrene end blot ridning, er i dag i gang med at træne til hendes første Ironman der afholdes i august.

”Det er her folk skal mødes”

Zibrasport, er et sports community. Ambitionen er at det er her folk skal mødes online, og se deres favorit sportsgren. Det er målet at få samlet de forskellige klubber og forbunds live streaminger i ét samlet community inden for deres interesse hos Zibrasport. ”Så er det enkelt og nemt for brugerne at finde ud af, hvor de skal gå hen. Når de vil følge med i deres sport”, fortæller Camilla Blicher.

Således udbydes der i dag streaming fra forskellige typer af sports events på Zibrasport. Og der kommer løbende nye sportsgrene til. Camilla Blicher fortæller, at en stor del af arbejdet lige nu omhandler dialog med eksempelvis rideklubber.

Værdien af streaming

”Vi vil gerne være med til, at klubberne ser værdien i at streame fra deres stævner til én samlet platform. Når der streames på nettet giver det klubberne mulighed for at eksponere sporten og deres klub til et meget større publikum uden geografiske begrænsninger. Denne eksponering kan for arrangørerne være medvirkende til, at flere besøger stævnerne”, fortæller Camilla Blicher.

En anden ting som Zibrasport også bruger kræfter på, er i højgrad at hjælpe klubber og forbund med at komme i gang med at live streame. ”Det kan variere meget hvad klubberne selv har af ressourcer, og hvilken viden de har om live streaming. Så vi vil meget gerne hjælpe klubberne med at se muligheder og optimere deres produktioner med vores ekspertise og knowhow, så oplevelsen brugerne får bliver så god som overhovedet muligt”, fortæller Camilla Blicher