Årets første netværksmøde afholdes i helt unikke omgivelser for enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods. Her ligger en unik perle gemt godt i skoven. Januar er for mange tiden til fordybelse og ekstra fokus på året der kommer, og på denne venue er der virkelig kræset om såvel mad som miljø’et til at tænke nye store tanker.

”SPYT UD – OG TRÆNG IGENNEM”
Her har vi inviteret en af Danmarks allermest kendte og brugte livstilseksperter, kommunikatør, TV-vært og foredragsholder Christine Feldthaus til at give et indblik i, hvad der interesserer danskerne, og hvordan man kommunikerer med forskellige målgrupper. Desuden får vi værktøjer til hvordan vi bliver endnu bedre til at kunne kommunikere.

I netværkets tidsalder er kommunikation vigtigere end nogensinde. Så kan du spytte ud og trænge igennem? Eller går for meget af din tid med chit-chat, small talk eller at ”bullshitte” på hyggemåden.

Bliver du egentlig hørt? Virker din kommunikation godt nok, og trænger dine budskaber ind hos modparten? Få nogle humoristiske og brugbare praktiske fiduser til at blive mere tydelig overfor din omverden.

Om Christine Feldthaus
Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i hele sit liv. Mere end 20 år er gået med kommunikation i reklamebranchen, og de seneste 10 år har hun formidlet via TV og foredrag landet rundt.

Hun har siden 2004 arbejdet som selvstændig kommunikatør – som henholdsvis tv-vært, moderator og foredragsholder.Hun har medvirket i en række programmer med fokus på danskerne og deres livsstil – f.eks. i Kender du typen, So F***king Special, Klimaduks og Blærerøv, Gæsten og Hesten, Lige i Skabet samt en række DR2 temalørdage og andre udvalgte programmer.

Skab jeres egen reklamefilm
Dagens teamdyst består denne gang i, at vi i teams skal arbejde med kreativitet, samarbejde, fantasi og formidling. Her får I til opgave at skulle instruere og redigere jeres egen reklamefilm, inden det afsluttende Award Show hvor dagens bedste reklamefilm kåres.

Dato

23. januar 2020

Fra kl. 13.30

Sted

Herthadalen,
Lejre

Vil du vide mere?

Kontakt

EquiLink 23. januar 2020