Dagen bruges på det smukke Hopballe Mølle som er en både idyllisk og historisk perle beliggende i den naturskønne Grejsdal mellem Vejle og Jelling.

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste
nation og alligevel brænde ud som aldrig før? Glæd dig til at opleve en af Danmark ubestridte mest eftertragtede foredragsholdere – nemlig forfatter, ledelsesrådgiver og underviser Christian Ørsted. Christian er forfatter til bogen: Livsfarlig ledelse som er nr. 1 på Børsens Bestseller liste.

Christian Ørsted er en efterspurgt foredragsholder og har leveret mere end 400 foredrag og workshops de seneste fem år, og så er han forfatter til bogen: ”Livsfarlig ledelse” som er nr. 1 på Børsens Bestseller liste.

På dagens sætter Christian fokus på den uhyggelige slagside ved moderne ledelse “Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation” og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse af farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel, uden at vi bliver rustet til at løse vores opgaver ordentligt.

Teamdyst i adventurecamp
Dagen fortsætter med arbejde i de interne grupper, inden vi skal ud og nyde naturen og afprøve en vaskeægte teamdyst ude i Outdoor Sports egen adventurecamp.

Dato

27. august 2020

Fra kl. 13.15

Sted

Hopballe Mølle,
Jelling (lige ved Vejle)

Se program for dagen

Her

Hopballe Mølle