Sådan får du succes med influencer marketing

Afventer dato
Hvor og hvornår? Webinar online – Afventer dato i oktober 2023
Hvem kan deltage? Alle virksomheder i hestebranchen

Hvad koster det? 349 kr. + moms

Equilink PRO medlemmer får eksklusivt 30% rabat

Gæst?: alle i hestebranchen kan deltage

WEBINAR MED STRATEGI- OG SALGSFOKUS:
Find ud af hvordan du får succes med influencer marketing i hestebranchen. Webinarets ekspert er Camilla Stemann har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands – og kender disciplinen fra “begge sider af bordet.

Hvordan får du succes med influencer marketing i hestebranchen? Hvilken slags influencers fungerer for netop din forretning? Og hvilke muligheder og begrænsninger – og ikke mindst regler – er vigtige at være opmærksom på i din indsats?

Vores ekspert deler ud af sin store viden og erfaringer

En guide til at få succes med influencers

Camilla Stemann arbejder til dagligt med sociale medier, influencers og virksomheder – og kender disciplinen fra “begge sider af bordet” – både som virksomhed der arbejder med influencers og som influencer selv. Camilla vil i løbet af dette webinar komme ind på følgende:

Forvent at få indsigt i

– Gode influencer marketingindsatser med konkrete cases 

– Tips til hvordan du finder det perfekte influencer-match

– Den optimale strategi samt dos and don’ts

– Vigtigt at vide ift. markedsføringsloven

Webinarets ekspert og indlægsholder er Camilla Stemann Jensen, som har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands.

Glæd dig til, at du både får ekspertens erfaringer og gode råd samt tid til at stille spørgsmål.

Sådan deltager du

Webinarets pris er 349 kr. + moms og alle hestebranchen kan deltage*).

Du kan få en direkte mail med link til tilmelding og betaling, hvis du har tilmeldt dig interesselisten for webinaret via knappen “Få besked om ny dato”. Vi opkræver naturligvis ikke betaling før en dato er fastsat

Når du er endeligt tilmeldt og har betalt webinaret vil du få dit personlige link til webinaret, som foregår via Google Meet. Du får også link til et replay, som sendes ud dagen efter at webinaret er afholdt.

*) Ved tilmelding får du både tilsendt mødelink og bagefter sender vi dig et replay af webinaret. Samtidig accepterer du, at EquiLink Aps må kontakte dig med nyheder og tilbud pr. email og telefon (du kan altid framelde dig igen)

Baggrundsinfo om oplægsholder Camilla Stemann Jensen

Foto: Camilla Stemann Jensen, som er vores ekspert i webinaret har selv gået vejen og vækstet sin virksomhed gennem influencer marketing og brug af sociale medier

Camilla Stemann Jensen er direktør og underviser i kursusvirksomheden Camilla Stemann & Co., hvor hun har hjulpet over 3000 brands og virksomheder med at vækste deres brands online.

Camilla har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands. Hun har holdt utallige workshops og foredrag både herhjemme og i udlandet, og udover undervisning i sin egen virksomhed, underviser hun også fast på IBC i Kolding og DMJX. Hun har desuden en kandidat i medieret kommunikation.

Udover at rådgive andre har Camilla Stemann også gået vejen selv – og har opbygget et personligt brand via sociale medier, som bl.a. har givet hende mulighed for at udgive en kogebog (som i dag er i 6. oplag i eget forlag) og komme i Go’ Morgen Danmark flere gange – med et budskab som også endte i Natholdet.

Læs mere om Camillas Stemann & Co.´s mange kursustilbud her