Sådan vækster du din hestebusiness på de sociale medier

Afventer dato
Hvor og hvornår? Webinar online – Afventer dato i oktober 2023
Hvem kan deltage? Alle virksomheder i hestebranchen

Hvad koster det? 299 kr. + moms*)

Equilink PRO medlemmer får eksklusivt 30% rabat

Gæst: du kan sagtens deltage uden at være medlem

WEBINAR MED STRATEGI- OG SALGSFOKUS:
Bliv klædt på til hvordan du i hestebranchen bedst fortæller DIN historie på sociale medier og bryder igennem med en klar rød tråd, så du kan vækste din forretning.

Kender du til hvor svært det kan være at prioritere ressourcerne i en travl hverdag? Social medier kan være lidt af en tidsrøver, og vi kan hurtigt blive vores egen begrænsning, når det handler om at være “nok” tilstede på de sociale medier til at opretholde en stor rækkevidde og opnå vækst gennem disse platforme.

Men nu er der hjælp at hente i EquiLink BOOST webinaret med ekspert i brug af de sociale medier Camilla Stemann Jensen. Så du nemmere kan arbejde professionelt med (og på tværs af) dine sociale medieplatforme.

En guide til professionel brug af de sociale medier

Du får indblik i hvordan du i hestebranchen bedst fortæller DIN historie på sociale medier og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden og gør det nemmere for dig at dele indhold på tværs af forskellige sociale medier, f.eks. Instagram, Facebook og TikTok.

Du vil gå fra webinaret med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på sociale medier både nemmere og mere effektiv.

Indhold og udbytte

Webinarets ekspert og indlægsholder er Camilla Stemann Jensen, som har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands.

Glæd dig til, at du både får ekspertens gode råd, brugbare værktøjer og tid til at stille spørgsmål!

Du kan forvente få følgende med dig fra webinaret:

  • Kompetencer til at skabe et unikt brand på sociale medier med en klar rød tråd
  • Indblik i hvordan du går viralt
  • Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere
  • Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt
  • Tips der knækker koden til algoritmen

Sådan deltager du

Webinarets pris er 299 kr. + moms og alle hestebranchen kan deltage*).

Du kan få en direkte mail med link til tilmelding og betaling, hvis du har tilmeldt dig interesselisten for webinaret via knappen “Få besked om ny dato”. Vi opkræver naturligvis ikke betaling før en dato er fundet.

Når du er endeligt tilmeldt og har betalt webinaret vil du få dit personlige link til webinaret, som foregår via Google Meet. Du får også link til et replay, som sendes ud dagen efter at webinaret er afholdt.

*) Ved tilmelding får du både tilsendt mødelink og bagefter sender vi dig et replay af webinaret. Samtidig accepterer du, at EquiLink Aps må kontakte dig med nyheder og tilbud pr. email og telefon (du kan altid framelde dig igen)

Baggrundsinfo om oplægsholder Camilla Stemann Jensen

Foto: Camilla Stemann Jensen, som er vores ekspert i webinaret har selv gået vejen og vækstet sin virksomhed gennem de sociale medier.

Camilla Stemann Jensen er direktør og underviser i kursusvirksomheden Camilla Stemann & Co., hvor hun har hjulpet over 3000 brands og virksomheder med at vækste deres brands online.

Camilla har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands. Hun har holdt utallige workshops og foredrag både herhjemme og i udlandet, og udover undervisning i sin egen virksomhed, underviser hun også fast på IBC i Kolding og DMJX. Hun har desuden en kandidat i medieret kommunikation.

Udover at rådgive andre har Camilla Stemann også gået vejen selv – og har opbygget et personligt brand via sociale medier, som bl.a. har givet hende mulighed for at udgive en kogebog (som i dag er i 6. oplag i eget forlag) og komme i Go’ Morgen Danmark flere gange – med et budskab som også endte i Natholdet.

Læs mere om Camillas Stemann & Co.´s mange kursustilbud her