Velkommen i hestebranchens netværk

Bliv medlem i Equilinks professionelle netværk, få personlige relationer, inspiration og sparring.

Vær med i vores GRATIS online netværk på Facebook, få invitationer og mulighed for sparring.

Deltag i webinarer og workshops, få inspiration og boost både forretning og egen udvikling.

Få mere tid, overblik og flere ressourcer gennem samarbejdspartnere, som kender hestebranchen.

Bliv en del af

FÆLLESSKABET

Equilink er hestebranchens professionelle netværk. Her samler vi hestebranchen, og noget tyder på, at netværket slet ikke er nogen tosset idé at prioritere. Her får du inspiration, motivation og sparring. Og mere end 90% af medlemmerne tidligere svaret i en undersøgelse, at de har fået forretning ud af at deres medlemskab.

Du kan enten komme med som gæst en enkelt gang, eller blive PRO medlem, og få alle fordele med lige fra første gang du deltager.

Udpluk fra kalenderen…

Sådan vækster du din hestebusiness på de sociale medier

Afventer ny dato

WEBINAR MED STRATEGI- OG SALGSFOKUS: Bliv klædt på til hvordan du i hestebranchen bedst fortæller DIN historie på sociale medier og bryder igennem med en klar rød tråd, så du kan vækste din forretning bl.a. gennem de sociale medier.

Equilink PRO Netværksmøde: Oplev Anne Stampe Olesen

14. Juni 2023 | 11:00-17:00

STRATEGIFOKUS OG NETVÆRK: Oplev Anne Stampe Olesen i et energifyldt og inspirerende indlæg, hvor du får værdifuld inspiration, især i et år som på så mange måder bliver anderledes, og hvor mange virksomheder bliver udfordret på overlevelsesevnen.

Brug af influencere i hestebranchen webinar med Camilla Stemann

Sådan får du succes med influencer marketing

20. Juni 2023 | 12:00 – 13.15

WEBINAR MED STRATEGI- OG SALGSFOKUS: Find ud af hvordan du får succes med influencer marketing i hestebranchen. Webinarets ekspert er Camilla Stemann har arbejdet professionelt med sociale medier og influencer marketing for flere danske og internationale brands – og kender disciplinen fra “begge sider af bordet.


Deltag som gæst og prøv om Equilink PRO er noget for dig

Ved du, at du kan tilmelde dig som gæst til et Equilink PRO netværksmøde ganske uforpligtende? På den måde kan du afprøve netværket før medlemskab.

Netværkets medlemmer har i alt fire årlige fuldt faciliterede netværksdage placeret skiftevis i Øst- og Vestdanmark. Programmet indeholder både indlæg og netværksøvelser i små grupper, og dagene er en oplagt mulighed for at tage en pause fra hverdagen, få ny inspiration og motivation og skabe tætte relationer til dine branchekollegaer.

Se også her hvad medlemmerne siger om at være medlem i Equilink PRO


Kort om EquiLink

Det NYE Equilink

EquiLink har fået ny ejer og facilitator i januar 2023.

Mit navn er Tina Bjerregaard og min vision med det NYE EquiLink er at videreudvikle og styrke hestebranchens netværk med mere networking, flere events og indlæg. Både ved fysiske møder og online events. Derfor har Equilink nu de fire grene; PRO, ONLINE, BOOST og MANAGEMENT.

Er du nysgerrig på at vide mere? Så lad os tage en uforpligtende snak om hvad Equilink kan tilbyde dig og din virksomhed.

Bliv EquiLink sponsor for en fantastisk netværksdag

EquiLink søger ambitiøse sponsorer, der er vil hjælpe hestebranchens virksomheder og netværk godt på vej med økonomisk støtte til en dag med indlæg fra et af de helt store danske navne i 2023 indenfor virksomhedsledelse og iværksætteri


Læs mere her og vær med til at realisere programmet for hestebranchens netværk og få ekstra omtale, flere pladser ved Equilinks fysiske netværksdag, og få dit logo med her på siden og i annonceringen af EquiLinks aktiviteter.