Om Equilink

Et netværk for alle i hestebranchen

Målsætningen med Equilink netværket har fra begyndelsen været at skabe et forum for udvikling, networking og vidensdeling på tværs af discipliner, organisationer og aktører i dansk hestesport. Og det er lykkedes med stor succes.

En medlemsundersøgelse har nemlig vist, at mere end 90% af medlemmerne har fået forretning ud af deres medlemskab i Equilink.

Tidligere har netværket udelukkende haft fokus på fysiske netværksmøder og en gratis online gruppe på Facebook. Men i løbet af 2023 sadler EquiLink en smule om, idet hestebranchens virksomheder får flere nye netværksmuligheder og tilbud om udvalgte services.

Det fysiske netværksmøder vil stadig være kernen i Equilink, for intet kan erstatte værdien af det personlige møde når det gælder om at skabe gode relationer.

Ejerskifte – også i trygge hænder fremover

Netværket EquiLink blev stiftet af Linn Radsted tilbage i 2014, og blev i 2020 opkøbt af VM Herning 2022 ApS, som ultimo 2022 har givet tøjlerne videre til Tina Bjerregaard, direktør i det nystiftede Equilink Aps.

Tina Bjerregaard har en bred og mangeårig erfaring og uddannelse indenfor både virksomhedsledelse, professionelt hestehold og hestesport samt facilitering af netværk, møder, kurser og events. Så EquiLink netværkets medlemmer og aktiviteter er også i trygge hænder fremadrettet.

Følg med her!

Vil du vide mere om Equilink?