Om Equilink

Equilink er netværk og hjælp til udvikling for virksomheder og ledere i hestebranchen

Målsætningen med Equilink netværket har fra begyndelsen været at skabe et forum for udvikling, networking og vidensdeling på tværs af discipliner, organisationer og aktører i dansk hestesport. Og det er lykkedes med stor succes.

En medlemsundersøgelse har nemlig vist, at mere end 90% af medlemmerne har fået forretning ud af deres medlemskab i Equilink.

Tidligere har Equilink udelukkende tilbudt fysiske netværksmøder, en lukket medlemsgruppe og en gratis online gruppe på Facebook for alle virksomheder i hestebranchen. Men i 2023 sadlede EquiLink en smule om, idet vi nu tilbyder flere nye netværksmuligheder og tilbud om projektledelse, messe- og eventkoordinering, hands-on opgaveløsning samt konsulenthjælp og 1:1 ledersparring.

De fysiske netværksmøder vil stadig være en del af Equilinks DNA, for intet kan erstatte værdien af det personlige møde når det gælder om at skabe gode relationer.

Ejerskifte – i trygge hænder siden 2014

Netværket EquiLink blev stiftet af Linn Radsted tilbage i 2014, og blev i 2020 opkøbt af VM Herning 2022 ApS, som ultimo 2022 har givet tøjlerne videre til Tina Bjerregaard, direktør i det nystiftede Equilink Aps.

Tina Bjerregaard har en bred og mangeårig erfaring og uddannelse indenfor både virksomhedsledelse, professionelt hestehold og hestesport samt facilitering af netværk, møder, kurser og events. Ligesom hun selv på 24. år er virksomhedsejer i branchen sammen med sin mand Jan Guldborg.

Så EquiLink netværkets medlemmer og øvrige kunder er også i trygge hænder fremadrettet.

Følg med her!

Vil du vide mere om Equilink?