Equilink Pro – netværk som inspirerer og gir´ dig nye relationer.

I Equilink PRO har vi fokus på at skabe relationer og netværk, men også et rum for sparring. Og at inspirere dig gennem aktuelle emner indenfor ledelse, strategi og brancheindsigt.

Det altid sundt at komme lidt på afstand af en travl hverdag, og kan se på forretningen med friske øjne og fornyet energi, når du kommer hjem igen.

Equilink PRO netværket er for dig der vælger at investere tid i personlige relationer og gerne vil tanke op på motivationskontoen . Du bliver en del af et professionelt og fuldt faciliteret branchenetværk.

Medlemmerne kommer fra alle grene af branchen og tæller både ejerledere, ledere, bestyrelsesmedlemmer og ansatte.

Medlemmerne kommer fra alle grene af branchen og tæller både ejerledere, ledere, bestyrelsesmedlemmer og ansatte. Mange arbejder fuld tid i branchen, men også iværksættere som arbejder i hestebranchen på deltid kan have stor gavn af at deltage.

Netværk for både dig selv og din forretning

Netværk kan have stor værdi, uanset om du gerne vil udvikle dig selv og din forretning, eller du ønsker at lære dine branchekollegaer bedre at kende og skabe dig et personligt netværk.

Det kan også være, at du allerede har mærket værdien af tætte personlige relationer i din forretning, og fortsat ønsker at udvide dit netværk og udnytte i de muligheder det giver.

Vi har medlemsvirksomheder fra alle grene af hestebranchen, og på tværs af landet og der er ingen eksklusivret. Det oplever vi som en stor styrke for inspirationen og relationerne.

Vil du først prøve om et medlemskab i EquiLink PRO er noget for dig? Så kan du begynde med en gæsteplads til næste fysiske netværksmøde.

SE PRISER

NETVÆRK

Lær dine branchekollegaer bedre at kende og udvid dit personlige netværk. Uanset om du gerne vil udvikle dig selv eller din forretning, mærker du hurtigt værdien af tætte personlige relationer

SPARRING

Få hjælp til hverdagens problemstillinger og kom
med i Equilink’s lukkede Facebookgruppe,
hvor erfaring kan deles eksklusivt med
branchekollegaer fra det fysiske
Equilink PRO netværk

INSPIRATION

Hent ny inspiration og værktøjer til både
virksomhedens og lederens udvikling,
præsenteret af eksterne eksperter og dine branchekollegaer

1 års medlemskab i Equilink PRO inkluderer

Ny inspiration og værktøjer til både virksomhedens og lederens udvikling.
Fysiske netværksmøder, professionelt faciliteret inkl. forplejning.
Lukket facebookgruppe til sparring
Kontaktliste til alle medlemmer

Desuden får du adgang til:
Stor fordelsrabat på at invitere kollegaer og branchegæster med til de fysiske netværksmøder i Equilink PRO

Fordelsrabat på 30% på Equilinks arrangementer i kategorien Equilink BOOST
Medlemstilbud og rabatter som løbende forhandles på netværkets vejne

Du ved aldrig hvornår du får brug for dit netværk – men ét er sikkert, dén dag kommer! Og ikke bare én gang, men ofte flere gange i din erhvervskarriere.

Er du i tvivl om Equilink PRO er noget for dig? Så start med en gæsteplads

Equilink PRO´s medlemsfordele

  • Fuldt faciliteret netværk
  • Netværket mødes til flere årlige netværksarrangementer som afholdes fordelt i landet på udvalgte steder.
  • Medlemsfordele og rabat på tillægsarrangementer i Equilink BOOST
  • Kom nemt i kontakt med de andre i netværket – via adgang til samtlige medlemmers kontaktoplysninger.
  • Ny inspiration og værktøjer til både virksomhedens og lederens udvikling, præsenteret af branchekollegaer, eksperter og nogle af Danmarks bedste foredragsholdere.
  • Medlemskab af Equilink’s lukkede Facebookgruppe, hvor sparing og erfaring kan deles med branchekollegaer fra det fysiske Equilink netværk
Fakta om Equilink

Mere end 90% har fået forretning ud af at være med i Equilinks fysiske netværk

Der er ingen tvivl om at relationer kan have stor betydning for succes med salg. Fordi mennesker handler med mennesker – og især i krisetider vil vi gerne være trygge og sikre på vores valg af samarbejdspartnere.

I Equilink samler vi hestebranchen, og mere end 90% af medlemmerne har tidligere svaret i en undersøgelse, at de har fået forretning ud af at deres medlemskab. Så det tyder på, at netværk slet ikke er nogen tosset idé at prioritere.

Lad os få en snak om mulighederne for, hvordan du og din hestebusiness kan få den bedste start som medlem i Equilink PRO, der er vores fysiske netværk.

Læs om vores tidligere netværksdage…

Paneldebat: Hvad skal der til, for at vi fortsat må bruge vores heste i sport om 10 år?

9. Januar 2024 | kl.11:00

Ingen hestefolk kan være i tvivl om at det haster med handling, hvis vi vil sikre at ridesporten har en fremtid! Alle i hestebranchen har en interesse heri. Eliten, bredden og erhvervet. Lad os mødes og snakke sammen om en fælles vej fremad.

Equilink PRO Netværksdag: Brug humor til bedre kommunikation og samarbejde

13. September 2023 | 11:00-17:00

FOKUS PÅ RELATIONER, KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE. Få indsigt i, hvordan vi forbedrer vores relationer, kommunikation og samarbejde – med humor som værktøj og omdrejningspunkt.

Equilink Fredagsbar 18 august Klampenborg galopbane

Fredagsbar og væddeløb på Galopbanen

18. August 2023 | 17:30-20:30

SOCIAL EVENT M. NETVÆRK OG BRANCHEINDSIGT: Uformel netværkshygge med væddeløb og introduktion til sporten og spillet på en skøn sensommeraften på Galopbanen. Kom med og oplev masser af stemning i de smukke omgivelser på Klampenborg Galopbane.

Bliv EquiLink sponsor for en fantastisk netværksdag

EquiLink søger ambitiøse sponsorer, der er vil hjælpe hestebranchens virksomheder og netværk godt på vej med økonomisk støtte til en dag med indlæg fra et af de helt store danske navne i 2023 indenfor virksomhedsledelse og iværksætteri


Læs mere her og vær med til at realisere programmet for hestebranchens netværk og få ekstra omtale, flere pladser ved Equilinks fysiske netværksdag, og få dit logo med her på siden og i annonceringen af EquiLinks aktiviteter.