Equilink Management – brug os når det kniber med at nå det hele

Få hjælp til at komme videre med din business

Equlink Management er din genvej til assistance indenfor ledelsesopgaver, eventkoordinering, projektledelse, PR- og marketingopgaver.

Forretningsydelser fra hestefolk – til hestefolk

Vi hestefolk har et temmelig indforstået – og fagligt ret så nørdet – sprog. Og jeg fornemmer, at de fleste virksomheder i hestebranchen har forsøgt sig med at rekruttere assistance udefra (især til marketing) med mindre held, hvor samarbejdet er endt i frustrationer fremfor de ønskede resultater.

Her får du

  • dyb indsigt i branchen og hestefolk som målgruppe
  • +20 års bred erfaring med virksomhedsledelse, eventkoordinering, PR og marketing, økonomi og generel forretningsledelse.
  • en mulighed for at få konsulenthjælp og fortrolig 1:1 ledelsessparring
  • udlicitere dine opgaver, uafsluttede projekter, salgskampagner, eventplanlægning og diverse ledelsesopgaver.

Vi samler trådende for dig, hjælper med at skabe overblik, få arbejdet gjort og nå i mål indenfor deadline.

Du behøver ikke at være medlem for at benytte dig af Equilink Management´s tilbud, men Equilinks medlemmer kan opnå en fodelsrabat.

Udfordringen er, at hestebranchen på flere områder er en niche, som ikke altid er så let at tappe ind i for udenforstående.

Er du udbyder af ydelser til hestebranchen?

Er du selv udbyder af ovenstående typer ydelser, og har indgående kendskab til hestefolket som målgruppe, og heste i det hele taget? Så tøv ikke med at kontakte mig for en formidling af samarbejdsaftaler, eventuelle kursusudbud og kontakt til Equilinks medlemmer – som måske netop mangler din hjælp til at komme videre med deres forretning.