Equilink Management – brug os når det kniber med at nå det hele

Gør det du selv er bedst til, og find de rette samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med alt det andet.

Få hjælp til alt dét, du enten ikke har tid eller brug for hjælp til

Godt management – eller med andre ord: god virksomhedsledelse med rettidig omhu – er ikke altid nemt at udøve i praksis når man er iværksætter, eller virksomhed med fuld fart over feltet. Og så kan det være godt at vide, hvor du kan gå hen og hente hjælp. Få friske øjne på en opgave og find de ekstra hænder, eller kompetencer du selv står og mangler. Eller bare hente inspiration, og måske endda få de efterspurgte ydelser med medlemsrabat.

Målet med Equlink Management er at bygge bro, udbyde og formidle ydelser indenfor PA opgaver, eventkoordinering, projektledelse, PR- og marketingopgaver blandt hestebranchens virksomheder og udbydere af disse ydelser.

Forretningsydelser fra hestefolk – til hestefolk

Vi hestefolk har et temmelig indforstået – og fagligt ret så nørdet – sprog. Og jeg fornemmer, at de fleste virksomheder i hestebranchen har forsøgt sig med at rekruttere assistance udefra (især til marketing) med mindre held, hvor samarbejdet er endt i frustrationer fremfor de ønskede resultater.

Her får du dyb indsigt i branchen, hestefolk som målgruppe og bred forretningsforståelse. Hent hjælp og spar tid ved at udlicitere dine opgaver, uafsluttede projekter, salgskampagner og diverse ledelsesopgaver.

Vi samler trådende for dig, hjælper med at skabe overblik, få arbejdet gjort og nå i mål indenfor deadline. Du behøver ikke at være medlem for at benytte dig af Equilink Management´s tilbud, men der kan være fordelsrabatter som tilbydes Equilinks medlemmer.

Udfordringen er, at hestebranchen på flere områder er en niche, som ikke altid er så let at tappe ind i for udenforstående.

Er du udbyder af ydelser til hestebranchen?

Er du selv udbyder af ovenstående typer ydelser, og har indgående kendskab til hestefolket som målgruppe, og heste i det hele taget? Så tøv ikke med at kontakte mig for en formidling af samarbejdsaftaler, eventuelle kursusudbud og kontakt til Equilinks medlemmer.