Equilink PRO Netværksdag: Digital 2,0 og social networking

10. November 2023 | 11:00-17:00 (social event til kl. 23)
Hvornår? Fredag d. 10. november kl.11 – 15, derefter Social networking fra kl. 15-23
Hvor? Bryghuset Braunstein, Køge Havn
Hvem kan deltage? Alle virksomheder med relation til hestebranchen. Medlemmer i Equilink PRO har fortrinsret og er automatisk tilmeldt, desuden er det muligt at købe en gæsteplads (begrænset antal).

Inklusiv for Equilink PRO medlemmer – tag din kollega med for 800 kr. ekskl. moms

GÆSTEPLADS: 1.800 kr. ekskl. moms. Tilmed 2 personer for KUN 2000 kr. ekskl. moms

FOKUS PÅ SALG, MARKETING OG SOCIAL NETWORKING:
Glæd dig til en netværksdag, hvor du kan lade dig inspirere til din virksomheds digitale strategi for 2024 af bl.a. ekspert i digital strategi Lasse Hinke. Vær også klar til at blive udfordret, give feed back såvel som modtage sparring på egen virksomhed og/eller personligt niveau. Dagen byder desuden på Social networking i festlig stemning hos Bryggeriet Braunstein.

Det bliver med garanti en dag med masser af inspiration, sparring og højt humør – så scenen er sat for at dagen meget vel kan ende i ægte julefrokost stemning.

Dét kan du forvente…

Digital 2,0 – den generelle strategiske vinkel

Dagens indlæg “Digital 2.0 – den generelle strategiske vinkel” tager udgangspunkt i, hvordan du kommer fra strategi til bundlinje i dit digitale setup.

Lasse Hinke fra marketingbureauet Relevans vil give dig indsigt og svar i forhold til de vigtigste fokusområder, der er afgørende for at din virksomhed får succes, både i 2024 og på den lange bane. Du får også klarlagt hvilke udfordringer du typisk møder i det digitale univers.

Efter indlægget har du fået en god indsigt i disse emner:

 • Fra strategi til bundlinje
 • Kernen i salg, service og markedsføring
 • Data i realtid
 • Fra lead til kunde
 • Fra massekommunikation til 1:1
 • Model og metode

Netværksøvelser og intern sparring

Og så er der selvfølgelig afsat tid til at netværke i mindre grupper med både fastlagte øvelser til inspiration og mulighed for at give og modtage sparring på konkrete problemstillinger.

Social networking, Happy Hour, rundvisning, smagninger og live musik hos Braunstein

Sidst men ikke mindst, byder eftermiddagen på muligt tilvalg af fredagsbar med Happy Hour kl. 15-17, ølsmagning eller whiskeysmagning samt live musik fra kl. 18 hos Braunstein på Køge Havn.

Program og praktisk information:

Eventet foregår d. 10. november fra kl. 11 i fantastiske lokaler med havudsigt hos Pakhuset og Bryggeriet Braunstein på havnen i Køge.

 • Netværksdagen er fuldt faciliteret, inklusiv forplejning kl. 11-15, herunder bl.a. en lækker frokost og en øl til at starte Social networking på kl. 15
 • Social networking begynder med Happy Hour kl. 15-17, hvor vi har vores eget Equilink bord frem til kl. 23 (forplejning efter kl. 15 er for egen regning *))
 • Du kan tilvælge Bryggeriets Rundvisning med Ølsmagning eller Whiskeysmagning kl. 17. Vi får vores egen grupperundvisning og smagning v/ mere end 10 personer. Tilmelding og betaling sker derfor gennem Equilink *)
 • Der er live musik fra kl. 18 til 23, hvor du også kan tilkøbe yderligere mad og drikke.

Tilmelding og priser

Netværksdagen er en del af netværksprogrammet 2023 for medlemmer i Equilink PRO.

Gæsteplads …
Vidste du at deltagelse i et netværk som Equilink er fuldt fradragesberettiget?

Prisen for gæsteplads denne dag er 1.800 kr. ekskl. moms *), og giver dig

 • fuldt udbytte af dagens faste program kl. 11-15 inkl. forplejning.
 • indsigt i netværksformen og nye kontakter
 • sparring på konkrete udfordringer i din egen business
 • inspiration til dig og din business
 • indsigt i branchen
 • et pusterum og break fra hverdagens travlhed

Du kan deltage som gæst, hvis du tilmelder dig netværksdagen senest torsdag d. 2. november. Book din plads her.

SPAR MANGE PENGE HVIS I ER 2 PERSONER – MÅSKE HAR DU EN GOD BRANCHEKOLLEGA SOM VIL MED?

 • 1 pers. 1.800 kr. + moms.
 • 2 pers. KUN 2.000 kr. + moms (spar 1.600 kr.).

Tilmelding af person nr. 2 sker som et tilkøb nederst i tilmeldingsformularen, dér hvor også ølsmagning og whiskeysmagning vælges til.

*) Gældende for både gæster og medlemmer: Mad og drikke efter den første øl kl. 15 er for egen regning. Der opkræves særskilt betaling for eventuel tilvalg af Rundvisning med Ølsmagning 175 kr. eller Whiskeysmagning 350 kr.

Baggrundsinfo om Lasse Hinke

Lasse Hinke er ekspert i salgsstrategier – både digital marketing og offline. Han har hjulpet utallige virksomheder omkring kommunikations- og markedsføringsmæssige problemstillinger såvel nationalt som internationalt.

Lasse Hinke holder desuden en række forskellige foredrag og webinarer indenfor digital strategi. Og så er han medejer af Relevans, som er et strategisk og kreativt fullservice reklamebureau, og desuden løbende arbejder med FNs’ 17 verdensmål.

Om bureauet Relevans siger Lasse Hinke:
det centrale i den kommunikation, vi udvikler for vores kunder, er relevans. Uanset form, indhold og medievalg handler det om at sikre relevans set med din målgruppes øjne. Budskaber og argumenter skal flugte med din målgruppes valgkriterier. Og den måde du fortæller historien på, skal skabe præference og dermed resultater.

Læs mere om Braunstein – vores base for netværksdagen

Læs meget mere om bryggeriet og destilleriet Braunstein her