Equilink PRO Netværksdag: Brug humor til bedre kommunikation og samarbejde

13. September 2023 | 11:00-17:00
Hvornår? Onsdag d. 13. septemer kl.11 til 17
Hvor? Danhostel Skanderborg, Kindlersvej 9, 8660 Skanderborg
Hvem kan deltage? Alle virksomheder i hestebranchen. Medlemmer i Equilink PRO har fortrinsret og er automatisk tilmeldt, desuden er det muligt at købe en gæsteplads for dig, der gerne vil prøve netværket (begrænset antal).

Inklusiv for Equilink PRO medlemmer – tag din kollega med for 800 kr. ekskl. moms

GÆSTEPLADS: 1.800 kr ekskl. moms (muligt, hvis du ikke tidligere har været gæst til EquiLink arrangement i 2023)

FOKUS PÅ RELATIONER, KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE :
Få indsigt i, hvordan vi forbedrer vores relationer, kommunikation, samarbejde, arbejdsglæde og trivsel med humor som værktøj og omdrejningspunkt. Glæd dig til at få både inspiration og sparring i de naturskønne omgivelser ved Skanderborg Sø og baghaven til Smukfest.

Kom med til en (hylende morsom) netværksdag med fokus på relationer, kommunikation og samarbejde

Du får et eksklusivt indlæg serveret af en af Danmarks absolutte bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Læs mere under videoen.

Dagens indlægsholder er hylende morsomme Rune Green, som giver dig indsigt i, hvordan vi forbedrer vores kommunikation og samarbejde – med humor som værktøj og omdrejningspunkt. Der er håndgribelige værktøjer og noget at grine af hele vejen igennem foredraget.

Rune Green er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Han ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere både små og store frustrationer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Hør hvordan arbejdsdagen bliver sjovere ved bevidst brug af humor, når Rune deler ud af sin humor-værktøjskasse. Han kan finde det sjove i enhver situation og overrasker med pointer, som du ikke så komme.

Og så er der selvfølgelig afsat tid til at netværke, som bl.a. inkluderer afsat tid i små interne grupper med mulighed for både at give og få inspiration såvel som sparring på konkrete problemstillinger.

Sidst men ikke mindst, byder eftermiddagen på et case-/ inspirationsindlæg indenfor arbejde med bæredygtighed i forretningen.

Praktisk information:
Netværksdagen er fuldt faciliteret, inklusiv frokost. Programmet starter med ankomst og networking fra kl. 11. Indlæg v/ Rune Green kl. 11.30 og vi runder af ca. kl.17.

Vi skal være i Bøgesalen hos Danhostel Skanderborg, beliggende i naturskønne omgivelser helt ned til Skanderborg sø (lige i baghaven til Smukfest-området).

Tilmelding

Netværksdagen er en del af netværksprogrammet 2023 med “all inclusive” for medlemmer i Equilink PRO.

Er du ikke medlem? Så kan du komme med som gæst (forudsat at du endnu ikke har været gæst i 2023).

Prisen for gæster er 1.800 kr. ekskl. moms, og giver dig mulighed for fuldt udbytte af dagens program inklusiv værdiskabende netværk, som med garanti kan vise sig nyttigt.

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 5. september.

Baggrundsinfo om Rune Green

Oplev humorspecialist Rune Green til Equilink PRO netværksdag 13 september 2023


Rune Green er en af Danmarks bedste og morsomste formidlere når han deler ud af sin store viden om alle de ting du ikke vidste om humor. Han ved alt om humorens virkemidler, og de uendelig mange positive tilbagemeldinger taler deres eget tydelige sprog.

Rune Green er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor han har forsket i humor og komik. I snart 30 år har han arbejdet med humor på alle tænkelige måder og deler ud af sin store viden som en særdeles morsom foredragsholder, formidler og konsulent.

Læs mere om Rune Green

Fotocredits og kildehenvisning: Onedesicion.dk