Equilink PRO online netværksmøde

9. Maj 2023 | 12:00-13:30
Hvornår? Mødet er afholdt
Hvor? Online
Hvem kan deltage? Online netværksmøde for medlemmer i Equilink PRO

Inklusiv for Equilink PRO medlemmer – tag din kollega med gratis

ONLINE NETVÆRKSMØDE :
I 2023 arbejder vi i Equilink PRO netværket blandt andet med et gennemgående tema “Bæredygtig forretning”/ Bæredygtig Business”.

På onlinemødet d. 9. maj kommer vi omkring hvilke muligheder der kan være i at arbejde med bæredygtighed, så det også giver mening på bundlinjen.

Hvis du endnu ikke er blevet medlem i Equilink PRO, har du her endnu en god grund til at blive det! For medlemmerne i netværket kan se frem til, at vi kommer rundt om et emne, der efterhånden for de fleste virksomheder er blevet et vilkår mere end et tilvalg – og hvorfor så ikke tage fat på det sammen med gode branchekollegaer, hvor du også bagefter kan få værdifuld sparring fra netværket?

Onlinemødet klæder med andre ord deltagerne på til at begynde og at udvælge egne fokusområder i forhold til at arbejde med bæredygtighed i egen virksomhed.

Hensigten er, at du gennem dit Equilink medlemskab får inspiration og en toolbox til at arbejde videremed emnet i egen virksomhed, så det også giver mening hele vejen rundt – også på bundlinjen. Og undgår “greenwashing-fælden”.

Og det kickstartes med et eksternt indlæg fra forretningsudvikler Christine Qvistorff fra Erhvervshus Sjælland, hvor hun fortæller om

  • hvad er en Bæredygtig forretning?
  • trends og tendenser
  • mulige tilskudsordninger
  • introduktion til nyt hands-on værktøj  Bæredygtighedshjulet, som gør det nemt at afdække nuværende standpunkt, udvælge indsatser og derigennem arbejde både strategisk og praktisk med bæredygtighed i virksomheden.
        

Praktisk information:
Der er mulighed for at flere fra samme medlemsvirksomhed kan deltage uden ekstragebyr da mødet foregår online. Mere information og mødelink sendes ud til alle medlemmer af Equilink PRO.

Tilmelding

Online-netværksmødet er inklusiv i medlemskab i Equilink PRO og alle medlemmer er automatisk tilmeldt mødet.

Bliv en del af Equilink PRO og kom med til online netværksmøde med indlæg om bæredygtighed i hestebranchen.

BLIV EN DEL AF MØDET og Equilink

Fotocredits og kildehenvisning: galopbane.dk og dreamstime.com