Fredagsbar og væddeløb på Galopbanen

18. August 2023 | 17:30-20:30
Hvornår? Fredag d. 18. August 2023 kl.17.30
Hvor? Klampenborg Galopbane, Klampenborgvej 52, 2930 Klampenborg
Hvem kan deltage? Social event for medlemmer i Equilink PRO

Inklusiv for Equilink PRO medlemmer – tag din kollega med for 800 kr. ekskl. moms

SOCIAL EVENT M. NETVÆRK OG BRANCHEINDSIGT:
Uformel netværkshygge og væddeløb på en skøn sensommeraften på Galopbanen. Kom med og oplev den folkelige stemning denne fredag aften i de smukke omgivelser på Klampenborg Galopbane.

Hvis du endnu ikke er blevet medlem i Equilink PRO, har du her endnu en god grund til at blive det! For medlemmerne i netværket kan se frem til en uformel netværksaften i godt og hyggeligt selskab med både brancheindsigt, -kollegaer og mulighed for også at tage ledsager med.

Eventet er inklusiv i medlemsskabet af Equilinks fysiske netværk og byder bl.a. på fredagsbar med en let anretning og øl, vin, vand samt galopløb inklusiv en introduktion til galopsporten og spillet.

Praktisk information:
Der er mulighed for at tage en ledsager med, og invitation med mere information sendes ud til alle medlemmer af Equilink PRO i god tid forud for eventet.

Tilmelding

Fredagsbar på Galopbanen er et ekstra social event, der kræver tilmelding på baggrund af nærmere information i den særskilte invitation, som sendes ud til medlemmer i Equilink PRO ca. 1. juni.

BLIV EN DEL AF Equilink

Fotocredits og kildehenvisning: galopbane.dk og dreamstime.com