Sådan får du succes med messer og events

Webinaret er afholdt
Hvor og hvornår? Webinaret er afholdt
Hvem kan deltage? Alle virksomheder indenfor hestebranchen

Gratis for Equilink PRO medlemmer

Gratis for gæster – du behøver ikke være betalende medlem. Vi sender replay ud til alle tilmeldte.

*) Ved tilmelding accepterer du, at EquiLink Aps og Faust Dyrbye A/S må kontakte dig pr. email og telefon (du kan altid framelde dig igen)

SALGSFOKUS:
Når vi som virksomheder deltager på messer indebærer det altid en stor indsats i både tid og penge. Derfor er det også vigtigt, at udbyttet følger med. Men hvordan optimerer du omkring fysiske messer og events, så du får succes og når dine mål? Få inspirerende indspark til din messedeltagelse før, under og efter messen på webinaret her.

Messer og det personlige møde – hvad kan og skal det kunne?

Webinarets ekspert og indlægsholder er Jakob Dyrbye har afholdt seminarer, workshops og foredrag om emnet siden 2009, i både ind- og udland.

Glæd dig derfor til et webinar på en god times tid, hvor du får boostet din viden og tiden er rigtig givet godt ud! Du får både ekspertens gode råd, brugbare værktøjer og tid til at stille spørgsmål!

Webinaret fokuserer på hvordan du:

  • forbereder dig,
  • tænker standens design,
  • agerer på messen / eventet
  • får samlet op efterfølgende.

Og indholdet krydres med hurtigt omsættelig lavpraktik og brugbare værktøjer/redskaber til processen.

Og ja, der er også værktøjer og fif at hente til dig med en hestebusiness, der skal udstille på Fyn, i Herning eller Tyskland lige om lidt

Og ja, der er også værktøjer og fif at hente til dig med en hestebusiness, der skal udstille lige om lidt på eksempelvis World Toelt, Hest & Rytter eller Equitana når de tre store og fantastiske events løber af stablen i hhv. ultimo februar og primo marts måned – som jo er lige om lidt.

Men webinaret er absolut lige så relevant, hvis din hestebusiness skal med på messer og andre fysiske events i løbet af resten af året 2023. Så får du bare rigtig god tid til at implementere Jakob Dyrbyes fif og værktøjer i planlægningen og forberedelserne af dit standpersonale op mod eventet.

Tilmelding

Din deltagelse kræver tilmelding, hvorefter du får en email med dit link til webinaret, som foregår via Google Meet.

Baggrundsinfo om Jakob Dyrbye

Jakob Dyrbye har efterhånden små 30 års erfaring med messer, fra begge sider af bordet. Jakob er indehaver af det strategiske udstillingsbureau Faust Dyrbye A/S og har netop lanceret online platformen the Trade Show Academy for at opnå øget inspiration, videndeling og værktøjer mhp. bedre processer OG dokumentation ifm. messedeltagelse og andre face tro face marketing aktiviteter.

Foto: Jakob Dyebye, som står bag Faust Dyrbye A/S og The Trade Show Academy, har afholdt seminarer, workshops og foredrag om emnet siden 2009, i både ind- og udland.