Sæsonstart 2023 – Mød chefen for Gardehusarregimentets Hesteskadron

30. Marts 2023 | 12:00-17:00
Hvornår? Torsdag d. 30. marts kl.12
Hvor? Gardehusarkasernen, Antvorskov, Charlottedal Allé 4, 4200 Slagelse
Hvem kan deltage? Medlemmer i Equilink PRO har fortrinsret og er automatisk tilmeldt, desuden er det muligt at købe en gæsteplads til særlig introduktionspris – for dig, der gerne vil prøve netværket (begrænset antal).

Gratis for Equilink PRO´s medlemmer – tag din kollega med for 800 kr. ekskl. moms

GÆSTEPLADS: Speciel introduktionspris 1.000 kr. ekskl. moms (begrænset antal). Tilmeldingsfrist 22. marts 2023

LEDERFOKUS:
Hvad vil det sige at være chef for hesteksadronen – bedre kendt som Gardehusarregimentets Hesteskadron? At have ansvaret for at eskortere dronningen og at lede flere hundrede frivillige hvert år under Dansk Vamblods hingstekåring? Få svaret ved årets første fysiske netværksmøde i Equilink PRO.

Succesrig ledelse er evnen til at motivere, opstille klare mål, forstå medarbejderne og kommunikere målrettet. Det er en kunst at forvalte menneskelige ressourcer, discipliner som Christian Holm forstår at mestre som eskadronchef i Gardehusarregimentet. Og Christian Holm har travlt – meget travlt – alligevel møder han alle med venlighed og stort overskud. Han er desuden et velkendt ansigt i blandt mange i hestebranchen, men vidste du at Christian Holm også er Ridder af Dannebrogordenen? Og at han år efter år leder flere hundrede frivillige ved DV´s hingstekåring i Herning?

Kom med til en helt speciel start på Det NYE Equilinks sæsonprogram for 2023

Glæd dig til en netværksdag med fokus på ledelse. Du får en dejlig netværksfrokost, et eksklusivt indblik i Christian Holms mange job(s) med fokus hans karriere og udfordringer som leder af etablissementet med eskadronens heste og en stab på ca. 100 ansatte og husarer. Desuden får vi rundvisning i staldene med Gardehusarregimentets ca. 75 heste, og så er der selvfølgelig afsat god tid til også at netværke, som bl.a. inkluderer afsat tid i små interne grupper, hvor du har mulighed for både at give og få inspiration såvel som fortrolig sparring.

Praktisk information:
Netværksdagen starter med netværksfrokost kl. 12.00 (ankomst og networking fra kl. 11.30) og vi runder af ca. kl.17. Invitation med program sendes ud til alle medlemmer af Equilink PRO 15. marts.

Ikke medlem, men interesseret i en gæsteplads?

Der er et begrænset antal gæstepladser – hør om din mulighed for en gæsteplads.

Baggrundsinfo om Christian Holm

Uddannet officer og har været ansat som chef for Gardehusarregimentets Hesteskadron siden 2017. Blev i april 2022 på Hendes Majestæt Dronning Magrethes fødselsdag tildelt Ridder af Dannebrogordenen.

I ridesporten er Christian Holm bedre kendt som A-banedesigner, hvor han har haft sit virke siden 1988. Han er desuden uddannet FEI-banebygger level 2. Christian Holm er ligeledes kendt i ridesporten for hans store engagement i forhold til at arrangere Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor han har været med siden 1998 og i mange år har spillet en stor rolle som chefkoordinator og ansvarlig for hele hjælperskaren ved Hingstekåringen, som tæller flere hundrede frivillige.

I ridesporten er Christian Holm bedst kendt som A-banedesigner, hvor han har haft sit virke siden 1988. Han er desuden uddannet FEI-banebygger level 2. Men han er også leder af en stab på ca. 100 ansatte og husarer i forsvaret og er chefkoordinator og ansvarlig for hele hjælperskaren ved Hingstekåringen, som tæller flere hundrede frivillige.

Fotocredits og kildehenvning: Mediehuset wiegaarden og Ridehesten.com

Udvalgte relevante links

Gardehusarregimentet på Facebook

Værnepligt i Gardehusarregimentets hesteskadron

Gardehusar: honnør, heste og holdånd