Equilink Pro – netværk som inspirerer og gir´ dig nye relationer.

Equilink PRO er for dig der vælger netværk og personlige relationer til. Du bliver en del af et professionelt og fuldt faciliteret branchenetværk som mødes minimum 4 gange årligt, fordelt rundt i landet på udvalgte locations.

I netværket er fokus at skabe relationer og netværk, men også et rum for sparring. Og at inspirere dig gennem aktuelle emner indenfor ledelse, strategi og brancheindsigt.

Det altid sundt at komme lidt på afstand af en travl hverdag, og kan se på forretningen med friske øjne og fornyet energi, når du kommer hjem igen.

Medlemmerne kommer fra alle grene af branchen og tæller både ejerledere, ledere, bestyrelsesmedlemmer og ansatte. Mange arbejder fuld tid i branchen, men også iværksættere som arbejder i hestebranchen på deltid kan have stor gavn af at deltage.

Netværk for både dig selv og din forretning

Netværk kan have stor værdi, uanset om du gerne vil udvikle dig selv og din forretning, eller du ønsker at lære dine branchekollegaer bedre at kende og skabe dig et personligt netværk.

Det kan også være, at du allerede har mærket værdien af tætte personlige relationer i din forretning, og fortsat ønsker at udvide dit netværk og udnytte i de muligheder det giver.

Vi har medlemsvirksomheder fra alle grene af hestebranchen, og på tværs af landet og der er ingen eksklusivret. Det oplever vi som en stor styrke for inspirationen og relationerne.

Vil du først prøve om et medlemskab i EquiLink PRO er noget for dig? Så kan du begynde med en gæsteplads til næste fysiske netværksmøde.

SE PRISER

NETVÆRK

Lær dine branchekollegaer bedre at kende og udvid dit personlige netværk. Uanset om du gerne vil udvikle dig selv eller din forretning, mærker du hurtigt værdien af tætte personlige relationer

SPARRING

Få hjælp til hverdagens problemstillinger og kom
med i Equilink’s lukkede Facebookgruppe,
hvor erfaring kan deles eksklusivt med
branchekollegaer fra det fysiske
Equilink PRO netværk

INSPIRATION

Hent ny inspiration og værktøjer til både
virksomhedens og lederens udvikling,
præsenteret af eksterne eksperter og dine branchekollegaer

1 års medlemskab i Equilink PRO inkluderer

Ny inspiration og værktøjer til både virksomhedens og lederens udvikling.
4 årlige fysiske netværksmøder á ca. 6 timers varighed, professionelt faciliteret inkl. fuld forplejning.
Minimum 4 online events /netværksmøder
Lukket facebookgruppe til sparring
Kontaktliste til alle medlemmer

Pris 12 mdr. el. kalenderår
9.000 kr.
ekskl. moms.


2. halvår 2023
kontakt os for pris

Desuden får du adgang til:
Stor fordelsrabat på at invitere kollegaer og gæster med til de fysiske netværksmøder i Equilink PRO
Fordelsrabat på 30% på Equilinks arrangementer i kategorien Equilink BOOST
Medlemstilbud og rabatter som løbende forhandles på netværkets vejne

Få mest muligt ud af dit medlemskab & start evt. med en gæsteplads

Priser og fordele jf. handelsbetingelser

Kontingentet er fradragsberettiget

Din virksomheds medlemskab er fuldt fradragsberettiget.

Du kan give din plads til en kollega uden merpris imod forudgående aftale. Dermed kan din virksomhed stadig deltage, hvis du er forhindret.

Pris 9.000 kr.
ekskl. moms pr. år

Medlemskab faktureres til din virksomhed og reguleres forholdsmæssigt, hvis du først melder dig til efter sæsonstart. Alternativt kan du vælge 12 mdr. løbende.

Tag en ekstra
kollega med

Tag en eller flere af din(e) kollega(er) med til de fysiske netværksmøder, hvis du er PRO medlem.

Flere fra samme virksomhed kan deltage for en meget lav merpris per person pr. fysiske møde. (Online netværksmøder gratis for kollegaer)

Pris 800 kr.
ekskl. moms pr. gang.

Invitér din(e) kollega(er) eller introducér en personlig gæst fra hestebranchen til Equilink PRO netværkets møder og medlemmer til denne særlige pris.

Begynd evt. med en gæsteplads

Nysgerrig efter at prøve en om EquiLink PRO er noget for dig? Så kom med én gang og mærk efter.

Bagefter kan du beslutte om du vil fortsætte som PRO medlem – gæsteprisen modregnes i kontingentet efterfølgende.

Pris 1.800 kr.
ekskl. moms

Prisen for en gæsteplads gælder de fysiske netværksmøder i Equilink PRO og kan kun købes såfremt du ikke tidligere har deltaget i Equilinks fysiske netværksmøder i 2023

Desuden får Equilink PRO medlemmer adgang til:
Fordelsrabat på 30% på Equilinks arrangementer i kategorien Equilink BOOST
Medlemstilbud og rabatter som løbende forhandles på netværkets vejne

Glimt fra tidligere Equilink events

Du ved aldrig hvornår du får brug for dit netværk – men ét er sikkert, dén dag kommer! Og ikke bare én gang, men ofte flere gange i din erhvervskarriere.

Equilink PRO´s medlemsfordele

  • Fuldt faciliteret netværk – du behøver bare at møde op
  • Netværket mødes til flere årlige netværksarrangementer som afholdes fordelt i landet på udvalgte steder.
  • Medlemsfordele og rabat på tillægsarrangementer i Equilink BOOST
  • Kom nemt i kontakt med de andre i netværket – via adgang til samtlige medlemmers kontaktoplysninger.
  • Ny inspiration og værktøjer til både virksomhedens og lederens udvikling, præsenteret af branchekollegaer, eksperter og nogle af Danmarks bedste foredragsholdere.
  • Medlemskab af Equilink’s lukkede Facebookgruppe, hvor sparing og erfaring kan deles med branchekollegaer fra det fysiske Equilink netværk
Fakta om Equilink

Mere end 90% har fået forretning ud af at være med i Equilinks fysiske netværk

Der er ingen tvivl om at relationer kan have stor betydning for succes med salg. Fordi mennesker handler med mennesker – og især i krisetider vil vi gerne være trygge og sikre på vores valg af samarbejdspartnere.

I Equilink samler vi hestebranchen, og mere end 90% af medlemmerne har tidligere svaret i en undersøgelse, at de har fået forretning ud af at deres medlemskab. Så det tyder på, at netværk slet ikke er nogen tosset idé at prioritere.

Lad os få en snak om mulighederne for, hvordan du og din hestebusiness kan få den bedste start som medlem i Equilink PRO, der er vores fysiske netværk.

Udpluk fra kalenderen…

Equilink PRO Netværksdag: Brug humor til bedre kommunikation og samarbejde

13. September 2023 | 11:00-17:00

FOKUS PÅ RELATIONER, KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE. Få indsigt i, hvordan vi forbedrer vores relationer, kommunikation og samarbejde – med humor som værktøj og omdrejningspunkt.

Equilink Fredagsbar 18 august Klampenborg galopbane

Fredagsbar og væddeløb på Galopbanen

18. August 2023 | 17:30-20:30

SOCIAL EVENT M. NETVÆRK OG BRANCHEINDSIGT: Uformel netværkshygge med væddeløb og introduktion til sporten og spillet på en skøn sensommeraften på Galopbanen. Kom med og oplev masser af stemning i de smukke omgivelser på Klampenborg Galopbane.

Equilink PRO online netværksmøde

9. Maj 2023 | 12:00-13:30

ONLINE NETVÆRKSMØDE : I 2023 arbejder vi i Equilink PRO netværket blandt andet med et gennemgående tema “Bæredygtig forretning”/ Bæredygtig Business”. På onlinemødet i maj kommer vi omkring “alt det du ikke vidste om bæredygtighed”

Bliv EquiLink sponsor for en fantastisk netværksdag

EquiLink søger ambitiøse sponsorer, der er vil hjælpe hestebranchens virksomheder og netværk godt på vej med økonomisk støtte til en dag med indlæg fra et af de helt store danske navne i 2023 indenfor virksomhedsledelse og iværksætteri


Læs mere her og vær med til at realisere programmet for hestebranchens netværk og få ekstra omtale, flere pladser ved Equilinks fysiske netværksdag, og få dit logo med her på siden og i annonceringen af EquiLinks aktiviteter.